Det kan være tungt å gå rundt i Drøbaks gater en regntung novemberkveld. For de som utsatte seg for denne prøvelsen torsdag kveld, med Det Gamle Bakeri, ost og vinstue som endelig mål, ja de holdt varmen godt med å klappe for talentene fra Frogn kulturskole som denne kvelden hadde inntatt storstua i det gamle 1700-talls bygget.

FROGN: Og denne kvelden kunne det bare regne så mye det bare ville. For inne så ble gjestene servert et potpuri av kjente låter. Hvor ofte kan man høre sanger fra Kris Kristoffersen, The Bangels, Sissel Kyrkjebø og Linkin Park, når du er på kafetur?

Tina Korsmo fra Kulturskolen forteller at gleden var stor når de fortalte at de skulle holde konsert på Det gamle bakeri. – Avstanden fra gymsalen og ned til sentrum har aldri vært større, smiler hun. Her får de opptre med publikum, som sitter en knapp meter i fra de. Så å kunne dra litt ut av den komfortsonen de er i til daglig har vært et bedist valg.

De som er de eldste ved kulturskolen er fote de som har gjort et valg om at dette er noe de vil satse på. Og da er dette veldig god trening, forklarer hun men s famillie og venner av de unge artistene gratulerer talentene med vel gjennomført konsert.