Gå til sidens hovedinnhold

Bluesparty

Artikkelen er over 9 år gammel

Lørdag kveld var det pizzabuffe og blues på Reenskau. På scenen stod medlemmer fra Drøbak Bluesclub.

DRØBAK: De kaller seg Drøbak Blues Rotation og består utelukkende av medlemmer fra bluesklubben. De ble startet som et tiltak for de i klubben som hadde lyst til å spille blues, ikke bare høre på. De gjorde en konsert under Drøbak Havneblues i sommer, noe som ble svært godt motatt.

– Vi har satt inn langbord og benker i salen, så folk skal få litt festivalstemning, forklarer Terje Evensen, leder i Drøbak Bluesclub. Nå har bandet hatt øving en gang i uka i lang tid, og er skikkelig tente på å gjøre det bra i kveld.

Til tross for at julebordtida har begynt og mange er travelt opptatt i disse førjulstider, var det mange som hadde tatt turen denne kvelden.

Tretten til bords

Fra scenen presenterte bandet sitt reportoar som består av særdeles kjente travere ikledd blå toner. Fra første låt The Boomer, fikk hele den mangfoldige blåserekka vist hva de er gode for.

Bandets andre jobb

Det er litt rusk i maskineriet enkelte ganger, men til å være bandets andre spillejobb så blir det for bagatellmessig å henge seg opp i sånt. Dessuten har de et særdeles stødig komp i bass og trommer, og enkeltprestasjonene fra blåserekka høstet stor applaus. Gitarist Frode Gant gjør en god figur, og gjør på ingen måte skam på de tradisjonelle bluesriffene.

Dette spilte de:
The Boomers
Before you accuse me
Sweet Home Chicago
Sandy Beaches
Why Me
The thrill is gone
Mustang Sally
Midnight Blues
-Egenkomponert – Frode Gant
Blues about you baby
Mojo
New York
Standing on shaky ground
Turn the heat up
Let the good times roll