Friske, frodige, fantasifulle Frogn

Jorunn Henriksen fra Frogn Bygdekvinnelag var godt fornøyd med alt de kunne tilby på Folkvang.

Jorunn Henriksen fra Frogn Bygdekvinnelag var godt fornøyd med alt de kunne tilby på Folkvang. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Frogn bygdekvinnelag arrangerte i helga marked på Folkvang. Alt det man fant på marked var produsert i Frogn.

FOLKVANG: – Vi ønsker å dra folk litt ut fra Drøbak, for å vise at Frogn er mer enn Drøbak sentrum, forteller Jorunn Henriksen Bygdekvinnelaget. – Her viser vi det mangfoldet kommunen har å by på. Dette skal være et inkluderende sted, der man kan stoppe litt opp og se på alt det som produseres i Frogn.

Fårikål

Og et stort mangfold av varer var det. Mens man inne kunne betrakte og kjøpe malerier eller spise lokal fårikål, kunne man i bodene ute kjøpe fenalår, friske grønnsaker, blomster, kaker, honning og klær. Alt produsert lokalt.

Malerier

En av de som tok oppstilling inne var kunstneren Lara Sand, som hadde tolv bilder med som alle var til salgs. Ikke bare solgte hun bilder, hun hadde også tatt med staffeli og farger og de besøkende kunne betrakte verket mens det ble til.
Flere av hennes bilder hadde motiver fra Drøbak. – Mange i Drøbak er naturlig nok opptatt av trehusbebyggelsen, men man heller ikke glemme de flotte murbyggene i sentrum, sier Lara og viser frem et bilde fra Drøbak kino, malt med klare farger. – Jeg fikk så god respons sist jeg var med på markedet, at jeg kunne ikke annet enn takke ja i år også, sier kunstneren som også har flere av sine bilder hengende på Seasideklinikken.

Artikkeltags