Gå til sidens hovedinnhold

Super forestilling av teatergruppa

Artikkelen er over 9 år gammel

Mandag hadde Frogn kulturskoles barneteater premiere på stykket Jakten på kunnskapens bok i Drøbak kino. Med talent og humor fikk de frem klappsalvene mer enn en gang.

FROGN: I stykket møtte vi Sara, som er på jakt etter kunnskapens bok. Det er ikke svarene fra vi kan finne på Wikipedia hun er ute etter. Det er livets gåter hun vil finne svaret på.

Manuset er genialt, da det lett tar oss som publikum rett inn i handlingen. Og skuespillerne viste så mye talent at man til tider glemte at dette var amatører. I stedet satt publikum spent og fulgte med i handlingen. Manuset lar også alle medlemmene i teatergruppa få spille. Noen hadde større roller enn andre, men det var ingen som hadde små eller ubetydelige roller.

Stor humor

Det manglet heller ikke på de store latterbombene. Som når den Drøbaks kuleste julenisse (og her i byen er den konkurransen stor) entret scenen.  Den rollen spilte Anine Noren til det fulle, og de som ikke lo da, de var ikke til stede i salen.

Spennende

En av de som hadde mest scenetid var Lena Emilie Bæck, som hadde hovedrollen som Sara. – Dette var spennede, smilte Lena etter endt premiere. Jeg var litt nervøs til å begynne med, men det gikk fort over.

Premierefest

Lena debuterte som skuespiller på mandag. Og det med en hovedrolle. – Det har vært litt slitsomt, men samtidig veldig gøy, smiler den unge skuespilleren mens venner kommer bort for å rose og klemme. – Nå skal vi ha premierefest. Det blir bra!