– Vi har en givende jobb

VIL BERGE LIV: Her er noen av de ansatte i Stiftelsen Norsk luftambulanse i Frogn. Kommunikasjonssjef Siv Tonje Solfjell har rød jakke. FOTO: Bjørn V. Sandness

VIL BERGE LIV: Her er noen av de ansatte i Stiftelsen Norsk luftambulanse i Frogn. Kommunikasjonssjef Siv Tonje Solfjell har rød jakke. FOTO: Bjørn V. Sandness

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

FROGN: Stiftelsen Norsk Luftambulanse i Frogn har 713.000 medlemmer. Hvert år samler de inn 230 millioner kroner som går til å redde liv.

Stiftelsen har hovedkontor i Drøbak og eier også datterselskapet Norsk luftambulanse AS som er en del av det offentlige helsevesenet.

Her jobber piloter og leger på oppdrag av staten for å redde liv i Norge.

– Målsettingen til stiftelsen er å utvikle luftambulansetjenesten gjennom forskning, undervisning og utviklingsprosjekter til beste for akutt syke og alvorlig skadde pasienter.

– Stiftelsen samler inn penger til akuttmedisinsk forskning og utvikling, trening av personel og til utstyr som ikke blir dekket av kontrakten med staten, sier kommunikasjonssjef Siv Tonje Solfjell.

Formålet til stiftelsen Norsk Luftambuanser er å gjøre luftassistansetjenesten stadig bedre for å redde flere liv. Norsk Luftambulanse drifter åtte av 11 legehelikopterbaser i Norge.

LES FLERE NYHETER HER!

– En givende jobb

– Det mest givende med å jobbe i Norsk luftambulanse er at pengene som samles inn ikke går til eiere, men til en god sak, sier Solfjell.

– Det beste er nok følelsen av å jobbe for noe som er viktig. Det å bidra til å redde liv og helse. Det er pasientene vi til syvende og siste skal gjøre livene enklere til, sier Solfjell.

Nå kan du stemme frem Årets Follo-bedrift

Artikkeltags