ASKER: DFI tapte lørdag 0-1 borte mot serieleder Asker. Kampen var jevn, og det tok hele 86 minutter før noen av lagene fikk hull på byllen. Da headet Armin Sistek inn vinnermålet.

Glenn Arne Hansen burde hatt kontroll på hodestøtet, men ballen glapp ut av keeperens hansker og inn i nettet. Keeperkjempen spilte en strålende kamp lørdag, og hadde flere klasseredninger.

SE BILDESERIEAsker-DFI

– Det var veldig synd for Glenn. Han sto en kjempekamp, og hadde fem-seks klasseredninger, sier DFI-trener André Bergdølmo.

Fullt kampreferat HER

Drøbak/Frogn kom til kampens første mulighet etter få minutter. Setar Salimi mottok et innkast på høyresiden av sekstenmeteren, og fikk ballen videre til Marius Kristiansen. Han dundret til fra relativt skrå vinkel, men Thomas Lia i Asker-målet fikk slått ballen vekk.

Gi spillerne poeng på børsen HER

De neste 30 minuttene hadde hjemmelaget overtaket i kampen. Asker presset høyt, og fikk ballen raskt oppover i banen. Det gjorde at Tim Strøm-Pedersen og Akinsola Akinyemi ofte måtte ut på løpetur. Det resulterte ikke i mål, og til pause sto det 0-0.

– I første omgang var vi ikke på hugget, og kom på etterskudd. Vi tok oss opp i andre omgang. Vi fikk ikke etablert så mye spill, men vi sto godt bakover. Likevel var vi ikke ultradefensive, konstaterer Bergdølmo.

Trenden fortsatte etter pause, men DFI kom så inn i kampen igjen. Setar Salimi burde sendt gjestene i ledelsen etter 54 minutter. Spissen kom alene igjennom, og valgte å lobbe over Lia. Berøringen var ikke presis nok, og ballen havnet et par meter utenfor mål.

Les flere saker om DFI HER

Asker fortsatte stormløpet, og Glenn Arne Hansen måtte virkelig strekke seg langt på noen av forsøkene. Ti minutter før slutt lå han helt oppe i krysset og venter på et godt frispark fra Azah Mohammadi. Du skulle ikke tro at mannen fylte 41 på fredag.

Etter Sisteks ledermål hadde DFI to meget gode sjanser til å avgjøre kampen. Både Tim Strøm-Pedersen og Setar Salimi fikk gode muligheter på overtid, men fikk ikke puttet ballen i nettet.

Tabell 2. divisjon, avdeling 1

Med seier overtok Asker ledelsen i avdeling, ett poeng foran Bærum. Sistnevnte kommer på besøk til Seiersten neste lørdag, og DFI kan gi Asker god hjelp med opprykksdrømmen.

–Vi går til Seiersten for å vinne, konkluderer Bergdølmo med.