Gå til sidens hovedinnhold

Nordre Follo FrP er etablert

Artikkelen er over 3 år gammel

Oppegård FrP og Ski FrP er lagt ned, og et nytt lokallag har oppstått: Nordre Follo FrP.

NORDRE FOLLO: Nedleggelsene skjedde på de respektive lokallagenes årsmøte 26. oktober. Samme dag ble det holdt stiftelsesmøte for Nordre Follo FrP. Dette opplyser nyvalgt leder, Simen Jakobsen. Han uttaler:

– Vi er i en spennende tid med tanke på å bli en storkommune. Vi skal følge godt med i utviklingen og være godt forberedt på en helt ny og spennende valgkamp om to år.

Monica Dervo-Lehn var leder for Ski FrP, mens Jarle Ørnebo hadde ledervervet i Oppegård FrP. Begge har nå gått av og inntar kun mindre fremtredende roller i det nyetablerte lokallaget. De medgir at 26. oktober var en vemodig dag i en historisk utvikling.

– Både Jarle og jeg vil fortsette å være aktive, men det er fin anledning å slippe andre til nå som vi skal samordne oss i en ny storkommune, sier Dervo-Lehn.

Nyvalgt leder Jakobsen sier han vil at styret aktivt skal følge prosessen med kommunesammenslåing og at de vil arbeide for at begge kommuner vil finne frem til en god ny visjon for Nordre Follo kommune, til beste for innbyggere og næringsliv.

Styret i Nordre Follo FrP består av:

Leder: Simen Jakobsen (Oppegård)

Nestleder: Kristoffer Martinsen (Ski)

Kasserer: Knut Tønnes Stenersen (Ski)

Medlemsansvarlig: Karin Kværner (Ski)

Studieleder: Jørund Aresvik (Oppegård)

Sekretær: Abida Akhtar (Oppegård)

Styremedlem: Monica Dervo- Lehn (Ski)

1. Vara: Jarle Ørnebo (Oppegård)

2. Vara: Aleksander Torgersen Arnesen (Ski)

Kommentarer til denne saken