Gå til sidens hovedinnhold

Fikk 4200 kroner i bot for å svinge feil vei i Ski

Artikkelen er over 6 år gammel

SKI: Etter at alt arbeidet i tilknytning til Åsenveien i Ski endelig var ferdig i fjor, ble det innført nye regler for dem som kommer fra småveien og skal inn på fylkesvei 152 Åsveien.

De nye reglene innebærer at du som bilist skal "følge med strømmen", det vil si følge kjøreretningen i det nærmeste kjørebanen.

Kommer du fra Møller Follo/Johansen stansefabrikk, skal du svinge til høyre mot rundkjøringen ved Søndre Tverrvei - og eventuelt runde der om du skal til Ski. Det sammel gjelder om du kommer fra XXL og skal ut på Åsveien.

Kommer du fra Eikeliveien/Meny, skal du også svinge til høyre mot Ski - og snu i rundkjøringen ved Kråkstadveien dersom du egentlig skulle andre veien.

Utkjøringene er skiltet både med skilt som viser at du ikke har lov til å svinge til venstre og skilt som forteller at det er påbudt å kjøre til høyre. Til tross for mye skriverier i ØB om dette, er det ikke alle som overholder kjørereglene. Det kan fort bli en dyr lærepenge, for boten for å kjøre mot skiltingen er 4200 kroner. Det måtte en sjåfør ut med i ettermiddagsrushet fredag.

- Patrulje ilagt forelegg til bilfører som ikke overholdt svingforbud og påbudt kjøreretning fra Meny i Ski, skriver Follo-politiet på Twitter.

Kommentarer til denne saken