Fylte asfalthull på null komma null i Ski: – Vi tetter hullene. Så kan vi stille spørsmål om veien egner seg for og tåler den farten og den bruken som er i dag

NULL HULL: Før ØBs journalist rakk å ta bildene av hullene i asfalten som Stor-Oslo Eiendom lovte å lappe, var ny asfalt på plass.

NULL HULL: Før ØBs journalist rakk å ta bildene av hullene i asfalten som Stor-Oslo Eiendom lovte å lappe, var ny asfalt på plass. Foto:

Hullene i asfalten i Sanderveien 2/Sentrumveien ble bare større. Samme dag som ØB kontaktet grunneieren, ble hullene fylt med asfalt.

DEL

SKI: Det er ikke bare ØBs journalister som har reagert på de store hullene i Sentrumveien ved utkjøringen til Sanderveien. I midten av januar skrev en bilist inn følgende melding på fiksgata.mi:

"Mange svære dype hull i veien. Har dessverre ikke bilder, men hele Sentrumveien mellom Sanderveien og Åsenveien er fulle av hull. Aller verst er det ved innkjørsel fra Sanderveien inn i Sentrumveien, hvor hullene er minst 20 cm dype, og det er en stor samling av hull. Har SUV, men våger ikke kjøre der."

Området tilhører Stor-Oslo Eiendom, og tidligere har Ski kommune, som den het frem til nyttår, sagt at dette er privat grunn som kommunen ikke har ansvaret for. Tirsdag morgen sendte ØB en epost til Stor-Oslo Eiendom, med spørsmål om hva Stor-Oslo Eiendom gjør for å rette opp skadene i veidekket.

– Er det noen som har klaget på skader på kjøretøy etter å ha dumpet ned i ett av hullene her? Har Stor-Oslo Eiendom betalt ut erstatning til noen som har fått skade på kjøretøyet sitt?

Lover å lappe hullene

Senere samme dag slår prosjektleder Carl Henrik Graff på tråden.

– Vi har notert oss noen hull i veien, ja, og det prøver vi å få utbedret. Vi har ikke eid veien så lenge, og vi har allerede lappet hull før. Utbedring er nå bestilt, opplyser prosjektlederen i Stor-Oslo Eiendom.

– Vi tetter hullene. Så kan vi stille spørsmål om veien egner seg for og tåler den farten og den bruken som er i dag, legger Graff til.

Dette var tidlig tirsdag ettermiddag. Onsdag morgen skulle ØBs journalist ut for å ta bilde av de store hullene i veien i Sentrumveien mot Sanderveien. Da var hullene allerede tettet med asfalt.

Artikkeltags