Gjør kommunale P-plasser gebyrfrie igjen på kvelds- og nattestid

P-DISKUSJON: Parkering er alltid et hett tema i Nordre Follo, og dette har innsender av dette innlegget meninger om. Har du? Gå inn på skriverommet på oblad.no/debatt.

P-DISKUSJON: Parkering er alltid et hett tema i Nordre Follo, og dette har innsender av dette innlegget meninger om. Har du? Gå inn på skriverommet på oblad.no/debatt. Foto:

Av
DEL

MeningerDet er i nykommunen som for samboere/ektefolk; tar tid å bo seg sammen med vaner og uvaner.

Mitt største irritasjonsmoment ved vår nye kommune fra januar er, er at Ski sin 24/7 betaling for kommunale P-plasser galant ble videreført døgnpraksis for hele Nordre Follo kommune på P-plasser: Jeg forstår at gebyr på sentrale P-plasser i arbeidstiden gir inntjening og medfører at flere får bruke - dele på parkeringsplassene. Det er bra. Men at det på kvelds- og nattetid samt søn-/helligdager skal være nødvendig å betale avgift på «innbyggernes» kommunale P-plasser, det ble dårlig nyttårsgave.

Tenk på alt som foregår av hallidrett, kulturarrangementer og andre ting i våre 2 bygdesentra på kveldstid og helgedager. De fleste har behov for parkering og får nå merkostnader ved det. Jeg synes kommunen heller som «nyttårsgave for økt samhold», heller kunne støttet opp om møter, kultur og idrett ved å avgrense avgiften på parkometer P-plassene til bare hverdager i arbeidstiden.

Jeg skulle og gjerne ha visst hvor stor del av P-avgiften som kommunen beholder av totalen og hvor mye parkeringsselskapet stikker i sin lomme antakelig betydelig andel. Og videre i lys av dette; hvor mye tjener kommunen netto på å beholde kvelds og nattegebyrene til almen irritasjon og mer kostnad for oss som brukere på Kolbotn fikk «rett i fleisen» 1.jan 2020. En flau nyttårsgave.

Gi innbyggerne de kommunale P-plassene fritt tilbake for benyttelse på kveld og helgedager.

Severin Breivik , Solbråtan

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags