SKI: I forbindelse med Dansens dager, var det liv og røre i Ski sentrum. Først med dansefest i gågata utenfor kulturskolens danselokaler. Deretter med vandreforestilling som begynte med Dansens dager.dansen med elever fra Kulturskolen i Ås og Nordre Follo kulturskole, på gressplenen utenfor rådhuset i Ski. Med medbrakt musikk i trillebår.

På stasjonen

Fra rådhuset gikk turen videre til østsiden av den nye jernbanestasjonen, hvor Samtidsdans ungdom 1 fra Nordre Follo kulturskole hadde sitt nummer foran den rosa steinfontenen. Deretter fortsatte toget med publikummere gjennom undergangen og over til den andre siden av stasjonen, hvor Kompaniet fra Kulturskolen i Ås danset i trappen.

Dermed kom stasjonsanlegget virkelig til sin rett som samlingsplass og kulturarena.

Tutu

På vei opp mot Nordbyveien, var det satt av et stopp på den åpne grusplassen foran Skeidarbygget. Der var dansere fra Samtidsdans begynnere ved Nordre Follo kulturskole klare for å vise sin dans.

På Nordbyveien bro hadde syv ballettdansere i Tutu – også de fra Nordre Follo kulturskole – tatt oppstilling under den store brubuen, som skapte en ganske så spektakulær bakgrunn for dansen. Mens bilene passerte som de pleier. Siste post på programmet var Kråkstadjazz og Improvisasjonsgruppa fra Nordre Follo kulturskole på plenen utenfor Waldemarhøy.

Bildeserie

Se bildene fra Dansens dager i Ski sentrum