God og verdig eldreomsorg med Nordre Follo Høyre

Av
DEL

En god , trygg og verdig eldreomsorg er høyt prioritert i Høyres politikk i Nordre Follo kommune. Kvalitet i tjenestene og valgfrihet i tilbudet er nøkkelord.

Med Høyre ønsker jeg å bidra med tilrettelegging for at flere eldre skal kunne bo hjemme lenger, leve selvstendige og aktivt liv så lenge de ønsker det og føler at det er trygt og forsvarlig, med tilpassede tjenester som gir trygghet og verdighet.Gjennom arbeidet med oppgaveutvalget for eldres levekår i Nordre Follo kommune ble jeg kjent med de mange aktivitetene og tilbudene begge kommunene, Ski og Oppegård har for de eldre, og ikke minst de aktive eldre som ønsker å bidra til at vi lykkes med å ta vare på de av dem som trenger hjelp, slik at alle har et tilbud og ingen behøver å være ensom.

Vi snakker mye om eldrebølgen, men vi glemmer at mange eldre i dag er oppegående og ressurssterke innbyggere som ønsker å bidra. Det skal legges vekt på at eldre mennesker er verdifulle bidragsytere i samfunnet.Høyres satsing på verdig eldreomsorg forplikter oss politikere til å ha stort fokus på våre sykehjem.

Det gjelder kvaliteten på tjenestene og at vi har nok kvalifisert personale som gir god omsorg. Vi har allerede mye å skryte av når det gjelder sykehjemmene våre både i Ski og i Oppegård kommune der jeg kjenner sykehjemmene våre best. Det fins allerede mye kompetanse og gode tjenester som Nordre Follo Kommune kan bygge på videre.

De eldre fortjener en god, trygg og verdig eldreomsorg, det skal Høyre i Nordre Follo fortsatt jobbe for.

Daad Gjerde, listekandidat Nordre Follo Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags