SANDEFJORD:  Follo HK slo Runar 24-21 i kveldens NM-semifinale i håndball i Runarhallen. Dermed blir det nok en cupfinale for Follo-folket i 2010. Den går i Spektrum 30. desember.

- Jeg spådde at vi skulle være i en NM-finale innen to år da vi ble slått ut av Drammen i fjor. Nå er vi der ett år før skjema, sa en jublende glad Nicklas Knudsen etter kampen.

Se bildeserie fra kampen

Follo HK ledet 12-8 ved pause, og med seks minutter igjen å spille ledet Follo fremdeles med fire mål. Drama ble det da Runar bare var ett mål bak halvannet minutt før full tid. Kyrre Johannesen tok ansvar og banket inn 23-21 med et drøyt minutt igjen. Runar maktet ikke å score, og Henrik Sverdrup Flack fastsatte sluttresultatet til 24-21 til Follo. Dette var første gang Follo vant i Runarhallen.

Follo sto bunnsolid bakover, med en solid Philip Åkesson mellom stengene. Nå venter Haslum i finalen. De knuste Elverum 39-29 i sin semifinale på Elverum i kveld. Ingen lett finalemotstander.

- Vi skal til Spektrum og gi Haslum kamp. Vi er ikke noe drittlag som har flakset oss til en cupfinale, sa trener Jan-Ivar Lorentzen.

LES OGSÅ: – Det er pokaler man ønsker seg

Semifinalen kast for kast: Runar Follo HK