Hebekk skole er glad politiet er til stede

TIL STEDE: Leder av ordensvadeling i Follo-politiet, Kristoffer Haakonsen er klar til, på nytt å rykke ut til Hebekk skole.

TIL STEDE: Leder av ordensvadeling i Follo-politiet, Kristoffer Haakonsen er klar til, på nytt å rykke ut til Hebekk skole. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det å kjøre skolebarn til døren, er en stor utfordring for trafikksikkerheten. Hebekk skole er intet unntak.

DEL

HEBEKK: Tirsdag morgen var en politipatrulje på plass i gaten utenfor Hebekk skole. Ansatte ved skolen ønsket de hjertelig velkommen. Også denne morgenen ble flere foreldre ilagt bøter, for ikke å overholde trafikkreglene.

– Det ble skrevet ut et gebyr til en foresatt som stoppet under et «all stans forbudt» skilt. I tillegg var det en som kjørte inn en gate med innkjøring forbudt. Også det førte til et gebyr, sier leder av ordensavdelingen i Follo-politiet, Kristoffer Haakonsen.

Han forteller videre at ansatte ved skolen, gjentatte ganger har forsøkt å snakke foresatte til fornuft, og at kjøring til skoledøren er en uting, men til døve ører, skal vi tro Haakonsen.

– Det er til tider kaotiske tilstander ved levering og henting av skolebarna. Ansatte ved skolen er positive til at vi bruker tid hos dem. De sier de ikke får gehør hos de foresatte, sier Haakonsen.

Leder av ordensavdelingen forteller at de snart vil være tilbake ved Hebekk skole, og andre skoler i distriktet.

Artikkeltags