Hektisk innspurt før høstutstillingen

Av

Ski Malerklubb har utstilling i Ski rådhus fra 9. – 24. november

DEL


SKI: Det har vært stor aktivitet i Ski Malerklubb den siste tiden. Malingen har nærmest sprutet for å bli klar til årets største begivenhet – høstutstillingen. Vi har hatt korrigeringskveld med en profesjonell kunstner og pedagog som har gitt gode råd til den siste finpussen. Noen av bildene til utstillingen er laget på akvarellkurs nå i slutten av oktober, så malingen har knapt tørket. Det vil si at de fleste bildene er nye, og de har ikke vært vist tidligere.

De 16 utstillerne gleder seg til å vise frem bildene sine og håper mange vil benytte anledningen til å treffe dem på åpningsdagen. Det er stor variasjon i teknikk og motiv i over 60 bilder, så det blir mye fint å se. Én av utstillerne vil være til stede i Rådhusets foaje hver dag mellom kl 11.00 og 15.00, lørdager og søndager mellom 12.00 og 15.30.

Flere utstillere

Det er mange navn som er på listen over utstillere: Joan Anne Bates, Anders Bodahl, Toril Gro Engen, Vidar Fevang, Lisbeth Frydenlund, Rosa Maria Fonseca, Anne Margrethe Glende, Liv Hofsplass, May Jacobsen, Gunn Kjensli, Tone Larsen, Anne Lise Lunde. Elisabeth Normann, Harald Bjørn Skog, Svein Anders Stavrung og Kari Aamoth.

Utstillingen blir i år åpnet av kultursjef Mette S. Skrikerud. Det blir musikalsk innslag ved pianist Lorenzo Nardocci. Dessuten kan alle som besøker , delta i gratislotteri med et maleri som premie.

Klubben har felles maling i Ustvedthuset på Waldemarhøy tre dager i uke, og mange av bildene på utstillingen er blitt til der. Klubben har jevnlig kurs og korrigeringskvelder med gode lærekrefter. Klubblokalene er åpne tirsdager fra kl. 11.00 til 15.00, onsdager og torsdager fra kl. 19.00 til ca 21.30. Vi har for tiden 47 medlemmer, Har du lyst til til å begynne i klubben, er du hjertelig velkommen. Du kan også finne ut mer om Ski Malerklubb på Facebook.

Artikkeltags