Heldigvis kom det en annen mulighet for Nordre Follo

Einar Knutsen

Einar Knutsen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det var ikke Arbeiderpartiet som ikke holdt intensjonsavtalen med Høyre, det var VI medlemmene som sa NEI for vi stemmer noe helt annet enn det Høyre står for. Det var 102 mot hele 9 som ville si ja, men vi ville ikke være sammen med Høyre. Jeg leser at de er skuffet over at Arbeiderpartiet ikke gjorde nok for å få oss til å si ja, men det hadde aldri blitt ja.

Jeg svikter ikke mitt parti for makt, at et annet parti blir skuffet. Jeg forstår Høyre at de er skuffet, men åpenhet lønner seg for oss i Arbeiderpartiet står ytringsfriheten først. Jeg gleder meg til den nye og fine plattformen som Nordre Follo vil få. En ting er sikkert en skal ikke ta fra de som har lite for at de som har mye skal få mer. Det hadde blitt en katastrofe hvis det ikke var medlemmene som bestemte.

Heldigvis kom det en annen mulighet, men hadde ikke den kommet hadde også svaret blitt NEI til Høyre. Hadde aldri delt ut roser, stått på stand hvis vi skulle gått sammen med Høyre, vår hoved motstander i valgkampen. Nå kan en se fram mot 21 for nå er vi Arbeiderpartiet igjen.

Einar Knutsen, Oppegård Arbeiderparti, veteran

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken