SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Her er oddsanbefalinger på 15 av torsdagens kamper

Vi tror ikke at Club Brugge og David Okereke prioriterer cupen. (AP Photo/Francisco Seco)

Vi tror ikke at Club Brugge og David Okereke prioriterer cupen. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av

Ishockey, fotball og skiskyting. Sjekk torsdagens oddstips.

DEL

OddstipsTorsdagens langoddsprogram byr blant annet på full serierunde i Get-ligaen i ishockey her hjemme og full runde i den svenske Eliteserien. På fotballfronten er det ganske stille denne torsdagen før en meget hektisk førjulshelg. Det spilles cup i både Nederland og Belgia. Verdenscupsirkuset i skiskyting har forflyttet seg til franske Annecy og der er det sprint for gutta i ettermiddag.

Fredag er det ca 100 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Lillehammer IK - Narvik Hockey (Over/under ant. mål fulltid 6,5) Over 1,85 (spillestopp kl. 1825)

Get-ligaen der det er ny kamp mellom disse to. Lillehammer vant 7-3 i går etter at det stod 3-3 etter de to første periodene. Det ble altså 4-0 til hjemmelaget i den siste perioden. De tre foregående hjemmekampene til Lillehammer har endt 5-2, 6-2 og 4-3, ergo har det over sju mål i Lillehammers fire siste hjemmekamper. Narvik kjemper på bra og ga altså Lillehammer kamp i to perioder i går. 3-8, 4-6 og 3-4 i de tre bortekampene før gårsdagens, så også for Narvik har de fire siste bortekampene endt over sju mål. Således synes 1,85 på at kveldens kamp går over 6.5 mål bra betalt og blir et våre utvalgte spill denne torsdagen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Skiskyting Sprint (10 km), menn - Tarjei Bø - Martin Fourcade - Tarjei Bø 1,85 (spillestopp kl. 1410)

Tarjei Bø har vist kanonform denne sesongen og i sprinten i Hochfilzen sist uke, ble han nummer seks med to strafferunder. Martin Fourcade også med to strafferunder, men var likevel over 15 sekunder bak Tarjei i mål. Også på den påfølgende jaktstarten var Tarjei foran Martin Fourcade i mål med likt antall bom. i sprinten i Østersund ble Tarjei nummer to, mens Martin Fourcade ble nummer fem. Ergo har Tarjei slått Martin Fourcade i begge sprintene hittil denne sesongen. Tarjei burde vært favoritt i denne duellen og 1,85 på Tarjei kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bli med i Supertrekningen i Lotto! 40 ekstra Lotto-millionærer på lørdag. Lever kupongen her!

Stavanger Oilers - Sparta Sarpsborg (HUB kun periode 1) 1,85 - 2,50 - 4,75 H (spillestopp kl. 1755)

Get-ligaen. Stavanger Oilers troner overlegent på topp etter 24 serierunder. Står med 66 poeng og har eventyrlige 17 poeng ned til Storhamar på 2. plass. Hjemme i DNB-Nor Arena er 11 av 12 kamper vunnet etter ordinær tid, mens hjemmekampen mot Vålerenga ble avgjort etter forlengning. Sparta Sarpsborg på 6. plass med 38 poeng, men det er kun sju poeng opp til Lillehammer på 3. plass. Oilers vant 3-1 i et tidligere møte i Stavanger tidligere i sesongen. I ti av sine hjemmekamper har også Oilers ledet etter 1.periode. 1,85 i odds på at så er tilfellet også i kveld, er slett ikke verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Skiskyting Sprint (10 km), menn - Vinner Johannes Thingnes Bø 1,70 (spillestopp kl. 1410)

Verdenscup skiskyting sprint menn i franske Annecy. Her var sist verdenscup desember 2017 og hvem vant sprinten da? Jo det gjorde Johannes Thingnes Bø. Da skjøt han ti treff og var hele 21,1 sekunder foran Martin Fourcade på 2. plass som også skjøt feilfritt. 1,70 i vinnerodds på Johannes idag, forteller mer enn noe annet om hvor dominerende Johannes Thingnes Bø er blitt blant gutta. Med den farten han holder i sporet, er han en trolig vinner selv med en bom.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Storhamar Hockey - Stjernen 1,30 - 5,75 - 6,00 H (spillestopp kl. 1825)

Get-ligaen. 10 seire på de elleve siste seriekampene for Storhamar som har fått opp farten etter en svak start på sesongen. Ligger på 2. plass med 49 poeng, men er hele 17 poeng bak den suveren serielederen Stavanger Oilers. Stjernen kjemper på bra og ligger på 7. plass med 31 poeng, men får det tøft på Hamar i kveld.Er hjemmelaget noenlunde skjerpet, bør det bli en komfortabel seier. 1,30 er som det er.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Grüner Ishockey - Frisk Asker (Over/under ant. mål fulltid 7,5) Over 1,95 (spillestopp kl. 1825)

Get-ligaen. Grüner er som ventet sist i serien og står med kun sju poeng. Den siste tiden har det gått fra ille til verre. Femte sist 3-9 tap borte mot Sparta, fjerde sist 2-6 borte mot Lillehammer, tredje sist 2-9 hjemme mot Oilers, nest sist 1-7 borte mot M/S og sist 2-9 hjemme mot M/S. Det lukter nytt stortap og målrikt i kveldens hjemmekamp mot Frisk/Asker også. 1,95 i odds på at kampen ender med åtte mål eller ikke mer, ser ut som et bra alternativ.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FC Groningen - FC Utrecht 2,60 - 3,05 - 2,25 H (spillestopp kl. 1825)

KNVB Beker i Nederland og det betyr den nederlandske cupen. Dette er 2. runde, deretter er det åttedelsfinale. Ingen av disse to lagene har gjort særlig furorei cupen de siste sesongene. Groningen har ikke vært i åttedelsfinalen de foregående fire sesongene, mens Utrecht to av de fire foregående sesongene har røket ut i åttedelsfinalen. Lagene møttes i seriekamp i Groningen så sent som 8. desember, da endte det med 0-1 og seier til Utrecht. Groningen med anstendige 4-1-3 på åtte hjemmekamper i serien og ligger på 10. plass med 22 poeng. Utrecht er oppe på 5. plass med 29 poeng og til helgen venter prestisjefylt hjemmekamp mot Feyenoord i serien. Slik oddsene er satt i denne, frister hjemmeoddsen mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

IF Malmö Redhawks - Djurgårdens IF 2,35 - 3,70 - 2,30 B (spillestopp kl. 1855)

Overraskende 4-1 seier for Malmö Redhawks borte mot HV 71 tirsdag, men hjemme i Malmö er det faktisk blitt tre strake tap. Ligger på 9. plass med 33 poeng. Djurgården hadde sin største poengplukker Jacob Josefsen tilbake etter langvarig skadefravær hjemme mot Brynäs tirsdag og vant overlegent 6-0. Det var lagets fjerde seier på de fem siste. Ligger på 8. plass med 38 poeng. Dette blir garantert en tett og jevn batalje. Borteoddsen frister mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rögle BK - Växjö Lakers HC 1,95 - 3,80 - 2,80 H (spillestopp kl. 1855)

Skadeplagede Rögle har falt litt på tabellen etter sin meget sterke sesongstart. Ligger på 6. plass med 42 poeng, men holder koken bra hjemme i Ängelholm og har vunnet tre av de fire siste hjemmekampene.Det er litt bedring å spore hos Växjö Lakers som vant 4-2 hjemme mot Frölunda tirsdag. Men borte går det tyngre og tre av de fire siste bortekampene er tapt. Vi setter H som markering i denne, men det finnes klart bedre objekter denne torsdagen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Linköping HC - IK Oskarshamn 1,45 - 4,50 - 4,80 H (spillestopp kl. 1855)

Nyopprykkede Oskarshamn har som ventet fått det tøft. Ligger helt sist med 20 poeng og borte er 12 av 13 kamper tapt, og det er blitt 11 strake bortetap. Linköping ligger tredje sist og trenger poeng for å komme seg bort fra kvalkplassene. 1,45 på hjemmeseier er som det er, men må være en bra sjanse for Linköping dette.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bli med i Supertrekningen i Lotto! 40 ekstra Lotto-millionærer på lørdag. Lever kupongen her!

Brynäs IF - Örebro HK 2,35 - 3,75 - 2,30 H (spillestopp kl. 1855)

Brynäs røk som ventet borte mot et skadefritt Djurgården tirsdag og det var lagets 11 bortetap. Hjemme i Gävle leverer laget mye bedre og her er sju av de åtte siste vunnet. Ligger fjerde sist på tabellen med 31 poeng. Ørebro helt oppe på 3. plass, men har tapt tre av sine fire siste bortekamper. Brynäs skal være favoritter i kveld og oddsen er slett ikke så verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frölunda HC - Luleå HF 2,15 - 3,55 - 2,60 H (spillestopp kl. 1855)

Toppkamp i SHL. Frölunda står med to strake tap, men er som vanlig med i toppen. Står med 47 poeng og ligger på 4.plass og har fire poeng opp til serieleder Luleå. Og er alltid sterke hjemme i Gøteborg. Luleå topper tabellen til tross for tap etter forlengning hjemme mot Skellefteå tirsdag. Det endte 4-1 til Frölunda i tilsvarende møte tidligere i sesongen og Frölunda er berettigede favoritter ogsåi kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Skellefteå AIK - HV71 2,15 - 3,75 - 2,55 H (spillestopp kl. 1855)

Sterk overtidsseier for Skellefteå i bortemøtet mot Luleå tirsdag. Ligger på 7. plass med 40 poeng og har vunnet de tre siste hjemmekampene. Svært variable takter av HV 71 i det siste med 3-0-3 på de seks siste seriekampene. Ligger på 5. plass med 43 poeng. Vrien kamp dette, men hjemmesterke Skellefteå får tipset.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leksands IF - Färjestads BK 3,15 - 4,50 - 1,70 H (spillestopp kl. 1855)

Det vil seg ikke for Leksand. Etter to flotte hjemmeseire, er det nå blitt to strake bortetap. Ligger nest sist med 23 poeng og har tre poeng opp til Linköping på plassen foran. De to nederste plassene gir som kjent playoff mot lag fra Hockeyallsvenskan. Färjestad på 2. plass med 49 poeng og har to poeng opp til serieleder Färjestad. Har ikke spilt kamp siden 7. desember og kan være litt kamprustne i kveld. 3,25 på at Leksand tar en sjelden seier i kveld og sin tredje strake hjemmeseier, er et spennende alternativ i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

RSC Anderlecht - Club Brugge 4,00 - 3,45 - 1,62 H (spillestopp kl. 2040)

Kvartfinale i den belgiske cupen. Begge disse to storhetene røk faktisk ut allerede i 16-delsfinalen forrige sesong. Anderlecht har vært en skygge av seg selv denne sesongen ikke minst med tanke på velkjente Vincent Kompany signerte for klubben før sesongen. Han er forøvrig ute med skade. Ligger helt nede på 10. plass med kun 23 poeng i serien. Men tok et sterkt bortepoeng mot Standard Liege søndag. Club Brügge troner overlegent på topp med 45 poeng og har åtte poeng ned til Antwerpen på 2. plass. Solide 7-0-1 på åtte spilte bortekamper. 2-2 i tilsvarende seriekamp forrige sesong. Slik oddsene er satt i denne cupkampen, er det fristende med en liten innsats på hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode