SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Her er oddstips på 20 av søndagens kamper

Tottenham's Harry Kanejubler etter å ha scorets Spurs' tredje mål mot West Ham. (AP Photo/Frank Augstein)

Tottenham's Harry Kanejubler etter å ha scorets Spurs' tredje mål mot West Ham. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

Fyldig oddsprogram denne lørdagen. Sjekk våre analyser her.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips: Her er oddstips på 20 av søndagens kamper

Oddstips Premier League: Everton kan skape problemer for United

Oddsdobbel 1: Norge skal vinne herrestafetten

Oddsdobbel 2: Det blir målfest mellom Arsenal og Manchester City

Søndagskupongen: Manchester City får full tillit på søndagskupongen

V4 Ålborg: Norskeid V4-banker i Danmark

V75 Axevalla: To bankere i søndagens V75 fra Axevalla

Arsenal - Manchester City (over/under ant. mål fulltid 3,5) Over 1,85 (spillestopp kl. 1725)

Arsenal har vært involvert i en rekke målrike oppgjør på hjemmebane, mens Manchester City har godt over 3,5 mål i sju av sine åtte bortekamper i Premier League denne sesongen. Både Arsenal og Manchester City er bedre offensivt enn defensivt. 1,85 på at kveldens kamp går over 3,5 mål er bra odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stafett, menn - Vinner Norge Ja - 1,60 (spillestopp kl 1355)

Johannes Thingnes Bø har vært helt overlegen i både sprinten og gårsdagens jaktstart og i ettermiddag kan stryningen krone verket ved å ta Norge inn til seier på stafetten. Norge stilte med Johannes Dale, Erlend Bjøntegaard, Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø i forrige lørdags stafett i Østersund og vant den drøye 32 sekunder foran Frankrike.Den dagen gikk Martin Fourcade siste etappe for Frankrike, men han går ikke søndagens stafett. Det gjør heller ikke Simon Desthieux. Ergo er det et klart svekket fransk lag på startstreken i ettermiddag. Tyskland har ikke et lag som kan matche Norte, ei heller verken Italia, Sverige og Østerrike. Russland stiller med samme mannskap somi Østersund, der de endte hele 1,40 bak Norge.Det er total kollaps på standplass som kan hindre Norge i å ta hjem herrestafetten i ettermiddag. 1,60 på norsk seier er slett ikke verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Getafe - Valladolid 1,57 - 3,30 - 5,75 H (spillestopp kl. 1155)

Det var mange som spådde at gruppespill i Europa League vill være belastende for Getafe, men dengang ei. Vinner de hjemme mot Valladolid, går de forbi Real Sociedad og tar seg opp på 4. plass på tabellen. Ligaformen er strålende med 4-2-0 på de seks siste og hjemmetallene er sterke 4-3-1. Valladolid har kun scoret 14 mål på sine 16 første og står med 19 poeng og ligger på 14.plass. Moderate 2-3-4 på bortebane. Getafe skal ha gode vinnersjanser igjen, men oddsen er kanskje i laveste laget.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Hellas Verona - Torino 2,55 - 2,90 - 2,50 U (spillestopp kl. 1225)

Tidligkampen i Serie A er akkurat like åpen som oddsene indikerer. Verona med kun sju scorede mål på hjemmebane, men tre av åtte hjemmekamper er likevel vunnet. Torino med ustabile 3-0-4 på bortebane. Kanskje blir dette første uavgjorte for Torino på bortebane denne sesongen?

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Nederland - Spania 1,80 - 7,75 - 2,37 B (spillestopp kl 1225)

VM-finale i håndball og det var vel nesten like overraskende at Nederland slo Russland i semifinalen som at Spania slo Norge. Finalen føles uansett vidåpen og Spania kan ikke være like stor underdog som oddssettingen indikerer. 2,37 på Spania er kanskje verd noen kroner.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Celta Vigo - Mallorca 1,70 - 3,25 - 4,65 H (spillestopp kl. 1355)

Bunnkamp i La Liga. Celta Vigo ligger tredje sist og på nedrykksplass med 13 poeng, mens nyopprykkede Mallorca er på plassen foran med 14. Mallorca har tapt alle sine sju bortekamper og Celta bør kjenne sin besøkelsestid her. Dog er hjemmeoddsen bedrøvelig på et lag som kun har vunnet to av sine åtte første hjemmekamper.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Wolverhampton Wanderers - Tottenham 2,95 - 3,40 - 2,25 U (spillestopp kl 1455)

Overbevisende 4-0 seier hjemme over Besiktas for Wolves i Europa League torsdag. Manager Santo gjorde sju forandringer til den kampen. I Premier League er laget uten tap på sine elleve siste seriekamper (5-6-0). Ligger på 6. plass med 24 poeng etter rekken 5-9-2. Toppscorer Raul Jimenez ble hvilt torsdag, men er naturligvis tilbake søndag. Ellers ser det bra ut med mannskapet til Wolves som står med 3-4-1 hjemme.Jose Mourinho hvilte en god del av sine faste spillere i onsdagens betydningsløse bortekamp mot Bayern München onsdag. Tanguy Ndombele rekker neppe søndagens kamp, men Harry Winks er i fremgang og blir trolig klar. Tre seire og ett tap på de fire første seriekampene under Mourinho for Spurs. Så får vi se om Mourinho får orden på Tottenhams prestasjoner på bortebane. Kun en seier er det blitt på de åtte første (1-3-4). Pussig at borteoddsen er satt så lavt med de svake prestasjonene Tottenham har på bortebane denne sesongen. Uavgjortoddsen frister klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United - Everton 1,70 - 3,65 - 4,65 H (spillestopp kl. 1455)

Det er gode tider for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United for tiden. To strake 2-1 seire over hhv Tottenham hjemme og Manchester City borte, gjør at United er på 5. plass før helgens runde i Premier League. Torsdag vant United 4-0 hjemme over AZ Alkmaar i Europa League og sikret som ventet gruppeseieren. Kun ett tap hjemme på Old Trafford hittil (4-3-1). Jesse Lingard, PaulPogba, Eric Bailly, Diego Dalot og Tim Fosu-Mensah er fortsatt ute.Den gamle storscoreren Duncan Ferguson fikk en herlig start som vikariende manager for Everton da de vant 3-1 hjemme over Chelsea forrige lørdag. Det sendte Everton opp på 14. plass med 17 poeng. Så er spørsmålet om Ferguson får skikk på borteproblemene for Everton som står med svake 1-1-6 på de åtte første bortekampene. Seamus Coleman kan være tilbake etter tre kampers fravær, men venstreback Lucas Digne er usikker. I likhet med Theo Walcott og Fabian Delph.Det står 7-2-1 på de ti siste tilsvarende på Old Trafford. 1,70 på hjemmeseier synes helt greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Milan - Sassuolo 1,48 - 3,90 - 4,90 H (spillestopp kl. 1455)

Etter en skuffende start på sesongen, kommer Milan nå fra to strake ettmålsseire på bortebane. Har avansert til 10. plass og står med totalt 20 poeng. Men har ikke bedre enn 2-2-3 på sju spilte hjemmekamper på San Siro. Har kun Duarte på skadelisten.Sassuolo ble det første laget til å ta poeng borte mot Juventus da de klarte 2-2 for to uker siden. Ledet 2-0 hjemme mot Cagliari sist søndag, men det endte 2-2. Ligger på 14. plass med kun 15 poeng og har svake 1-2-3 på bortebane. Chiriches, Defrel og Consigli er skadet.5-1-1 på de sju siste tilsvarende på San Siro. Hjemmeoddsen frister lite med tanke på hvor svake Milan har vært hjemme denne sesongen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bologna - Atalanta 3,25 - 3,55 - 1,83 B (spillestopp kl 1455)

De fire siste kampene på søndagens tippekupong er alle hentet fra Serie A. 1-1-4 på de seks siste seriekampene for Bologna som tross det ligger på 12. plass med 16 poeng. Moderate 2-2-3 på hjemmebane. Med mannskapet ser det bra ut.Atalanta tapte sine tre første kamper i gruppespillet i Champions League, men med sju poeng på de tre siste tok de seg videre til sluttspillet, etter sin knallsterke 3-0 seier borte mot Shaktar Donetsk onsdag kveld. Det har kanskje gått litt utover seriespillet. Ligger på 6. plass før helgens runde med 28 poeng og har ti poeng opp til serieleder Inter. Er dog ubeseiret borte og står med flotte 5-3-0 på sine åtte første bortekamper. Duvan Zapata er fortsatt ute med skade.Tre strake borteseire i de tre siste tilsvarende. Atalanta har vært knallgode på bortebane denne sesongen og trives veldig godt borte mot Bologna. 1,83 er likevel vel snaut.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Juventus - Udinese 1,20 - 5,10 - 9,50 H (spillestopp kl. 1455)

Med kun ett poeng på de to siste seriekampene og sesongens første serietap borte mot Lazio sist lørdag, har Juventus mistet serieledelsen til Inter. Står med 36 poeng og har to poeng opp til Inter. 6-1-0 hjemme i Torino. Pjanic og Cuadrado må begge sone karantene søndag, mens Chiellini, Khedira og Ramsey fortsatt er ute med skader.Udinese ligger femte sist med sine 15 poeng. Kun en seier på de sju siste seriekampene (1-2-4) og borte har laget svake 1-1-5. De fire siste bortekampene er alle tapt. Med mannskapet ser det ganske bra ut.7-0-1 på de åtte siste tilsvarende seriemøtene i Torino. 1,20 på hjemmeseier er vel som det må være.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

VFL Wolfsburg - M'gladbach 2,40 - 3,25 - 2,40 H (spilestopp kl 1525)

De to neste kampene er begge hentet fra tysk Bundesliga. Etter en flott start på sesongen står Wolfsburg nå med fire tap på de fem siste seriekampene. Ligger på 8. plass med 20 poeng og har variable 2-3-2 på sju spilte hjemmekamper. Marcel Tisserand soner karantene for gule kort. Borussia Mönchengladbach snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme over Bayern München sist helg og beholdt dermed sin ledelse, med ett poeng ned til RB Leipzig på 2. plass. Torsdag presterte laget å rote bort 1-0 ledelse hjemme mot Istanbul Basaksehir og tape 1-2, noe som medførte at laget røk ut av Europa League. 4-0-2 på seks spilte bortekamper i Bundesliga. Midtbanespiller Denis Zakaria soner karantene for gule kort.Formidable 11-3-0 på de 14 siste tilsvarende i Wolfsburg og mon tro hvordan Borussia Mönchengladbach responderer på den meget skuffende exiten fra Europa League torsdag. 2,40 på hjemmeseier kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Espanyol - Real Betis 2,55 - 2,90 - 2,70 B (spillestopp kl 1555)

La Liga. Tabelljumbo Espanyol er videre til sluttspillet i Europa League etter å ha vunnet sin gruppe. I serien går det mye dårligere og før helgens runde ligger laget sist med ni poeng. Kun ett poeng er tatt på åtte spilte hjemmekamper i Barcelona. Med mannskapet ser det ganske bra ut.Ambisiøse Real Betis har endelig fått opp farten og tok sin tredje strake seier da det ble 2-1 seier hjemme over Athletic Bilbao forrige søndag. Har avansert til 11. plass og står med 22 poeng. Tok sesongens første borteseier med 2-1 seier over Mallorca i forrige bortekamp. Andres Guarddo soner karantene, mens William Carvalho og Juanmi fortsatt er skadet.2-2-2 på de seks siste tilsvarende. Betis jakter sin fjerde strake og får tipset.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

HS140 Klingenthal - vinner Ryoyu Kobayashi 2,60 (spillestopp kl 1555)

Det var varierende vindforhold under lørdagens lagkonkurranse i Klingenthal, men forrige sesongs verdenscupvinner Ryoyu Kobayashi imponerte stort i begge omgangene. Det er alltid uklart med vind i hopprenn, men Kobayashi er den store favoritten og 2,60 er slett ikke så verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

AZ Alkmaar - Ajax 2,75 - 3,55 - 2,05 H (spillestopp kl. 1640)

AZ Alkmaar er kun tre poeng bak Ajax i nederlandsk Eredivisie. Ajax tapte fire bortekamper forrige sesong og en av dem var mot AZ. Ajax som har hatt en meget skuffende uke. Søndag ble det hjemmetap for Willem II og onsdag tapte laget 0-1 hjemme mot Valencia og kom seg ikke videre til sluttspillet i Champions League. 3,00 på hjemmeseier i denne toppkampen frister.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Arsenal - Manchester City 5,65 - 5,25 - 1,41 B (spillestopp kl. 1725)

Fredrik Ljungberg kunne notere en sterk borteseier for Arsenal mot West Ham mandag kveld, etter at the Gunners snudde 0-1 til 3-1 seier. Det var tross det ingen imponerende innsats av Arsenal, da formløse West Ham er en takknemlig motstander for de fleste om dagen. Nicolas Pepe var best hos Arsenal den dagen, men har var ikke med mot Standard Liege torsdag og er høyst usikker. Det er også Hector Bellerin, mens Kieran Tierney definitivt er ute.Manchester City fortsetter å dominere fotballkamper, men har vært svake defensivt denne sesongen og fraværet av stopperkjempen Laporte har vært merkbart. Stopperkollega John Stones er også ute og toppscorer Sergio Aguero er fortsatt ute. Røk 1-2 hjemme for Manchester United forrige lørdag, til tross for massivt trykk gjennom hele 2. omgang. Har stort sett vært best i alle kampene de har spilt denne sesongen, men fakta viser 10-2-4 totalt og hele 14 poeng opp til serieleder Liverpool.0-3 og 0-2 i de to siste tilsvarende på Emirates og Manchester City vinner nok denne gang også. 1,41 er nok korrekt borteodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt 1,87 - 3,40 - 3,20 H (spillestopp kl 1755)

Bra start for Schalke 04 denne sesongen i motsetning til forrige sesong. Gikk på sesongens tredje tap da det ble 1-2 borte mot Bayer Leverkusen sist lørdag, men ligger på en sterk 4. plass med 25 poeng. 3-3-1 hjemme i Gelsenkirchen. Har noen skader i troppen.Eintracht Frankfurt presterte å rote bort en 2-1 ledelse hjemme mot Vitorai Guiamareas i Europa League torsdag og tapte 2-3. Men siden Standard Liege måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Arsenal, ble det likevel avansement til sluttspillet. Variable 5-3-6 på de 14 første seriekampene og ligger på 12. plass med 18 poeng. Kun en seier og fem tap på seks spilte bortekamper. Dominik Kohr og David Abraham soner begge karantene.2-0-2 på de fire siste tilsvarende. Hjemmeseier virker klart mest sannsynlig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sevilla - Villarreal 1,67 - 3,65 - 4,20 H (spillestopp kl 1825)

Sevilla holder 3. plassen i La Liga og er tre poeng bak tetduoen Barcelona og Real Madrid før helgens runde. Er uten tap på sine åtte siste seriekamper og står med 5-3-0 i denne perioden. Solide 4-2-1 hjemme i Sevilla. Har et tilnærmet skadefritt mannskap, men Nolito er usikker.Etter en bra innledning på sesongen har Villarreal svake 0-2-4 på sine seks siste seriekamper. Har falt til 13. plass på tabellen og står med 19 poeng. Seks tap på de åtte første bortekampene. Bruno Soriano er fortsatt skadet.Tre strake poengdelinger i de tre siste tilsvarende. Nå har vi klart mest tro på hjemmeseier, men oddsen er ikke spesielt raus.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Fiorentina - Inter 3,15 - 3,20 - 1,98 B (spillestopp kl 2040)

Fiorentina med fire strake serietap etter 1-2 borte mot Torino søndag. Ligger på en skuffende 13. plass og har kun 16 poeng. Moderate 2-2-3 hjemme i Firenze. Veteranen Franck Ribery er faktisk eneste fravær.Inter hadde alt i egne hender foran hjemmekampen mot et sterkt redusert Barcelona tirsdag kveld, men tross en rekke sjanser endte det med 1-2 tap og intet avansement til sluttspillet i Champions League denne sesongen heller. Men overtok serieledelsen i Serie A ettersom Juventus tapte 1-3 mot Lazio sist helg. Står med 38 poeng og har to poeng ned til Juventus. Samtlige sju bortekamper er vunnet.3-2-0 på de fem siste tilsvarende, men Inter har altså vunnet samtlige sju bortekamper denne sesongen og Fiorentina holder ikke gammel standard. 1,98 på borteseier kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Valencia - Real Madrid 3,60 - 3,60 - 1,80 B (spillestopp kl. 2055)

Valencia med en knallsterk seier borte mot Ajax i Champions League ble dermed gruppevinner og tok seg videre til sluttspillet. Til tross for en del skader, viser også laget bra form i La Liga og står med 4-1-1 på sine seks siste seriekamper. Er ubeseiret hjemme på Mestalla og står med 4-4-0 på sine åtte første hjemmekamper. Ligger på 8. plass med 26 poeng og har kun fem poeng opp til Sevilla på 3. plass.Real Madrid stilte uten Sergio Ramos, Toni Kroos, Marcelo, Eden Hazard og Karim Benzema i onsdagens betydningsløse bortekamp mot Club Brügge i Champions League, men vant likevel komfortabelt 3-1. Hazard og Marcelo er ute med skader, mens både Ramos, Benzema og Kroos er tilbake i startoppstillingen søndag. Viser form i La Liga og står med 16 poeng på de seks siste seriekampene og er a poeng med serieleder Barcelona. 4-2-1 på de sju første bortekampene.Det står 3-1-1 på de fem siste tilsvarende i Valencia. Men Valencia har store skadeproblemer. Real Madrid overtar serieledelsen med seier. Vi tror mest på borteseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode