ÅS: Å bli hedret med pris og gode ord, varmer alltid for ildsjeler som står på, og nettopp dette skjedde torsdag 24. november.

Alexander Krogh Plur, kultursjef i Ås kommune, fikk torsdag 24. november Vikens fylkeskulturpris, en pris som deles ut som en markering for fremragende kulturarbeid. Prisen ble delt ut i fylkestingsmøtet denne dagen. Prisen inneholder også en sjekk på 50.000 kroner.

Til Viken fylkes nettsider, forteller prisvinneren at han er takknemlig.

–Jeg er takknemlig for å bli tildelt denne prisen, som jeg setter veldig høyt. Jeg har alltid arbeidet for å synliggjøre og bruke det potensialet som kunst- og kulturlivet har for hvert individ, for skole, samfunn og inkludering – og for en samfunnsutvikling mot en kreativ, nyskapende og levende fremtid, sier han til nettsiden.

Begrunnelsen bak tildelingen er full av lovord og heder, og du kan lese den i sin helhet ved å åpne denne utvidede faktaboksen:

Flere lokale kulturnyheter og arrangementer

Det foregår mye på den lokale kulturfronten hele tiden, og spesielt nå i førjulstiden. ØB har et lokalt kultur-nyhetssenter, som oppdateres med informasjon kontinuerlig. Har du et arrangement vi bør omtalt? Send inn litt tekst og bilder til [email protected]