Historier om troll , turmagi og en helt spesiell treåring

Av

Dette foredraget bør du ikke gå glipp av om du er villmarksinteressert.

DEL

SKI: Tre år gamle Mina og pappa Alexander reiser på ekspedisjoner i uke etter uke, vinter som sommer, og ble i 2019 kåret til «Årets villmarkinger» for bloggen «Mina og meg». Lørdag 21. september klokka 13.00 på Ski bibliotek kan du høre pappa Alexander fortelle om livet som småbarnspappa på 1 600 høydemeter.

«Mina og meg» er historien om jakten på de magiske turøyeblikkene. Tre år gamle Mina har allerede vært på langt flere ekspedisjoner enn de fleste nordmenn, Hun har vært på både på tur i Rondane, Romsdalsfjella og Hardangervidda, og stått på toppen av både Glittertind og Snøhetta.

Årets Villmarkinger

Sammen med pappa Alexander Read ble Mina kåret til Årets Villmarkinger 2019 på villmarksmessa Camp Villmark. Uke etter uke, vinter og sommer, flytter duoen hverdagen ut og opp i fjellet.

Dette er historien om deres jakt på de enkle, men verdifulle turøyeblikkene, om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om troll og turmagi, og kanskje noen barnetårer? Bli med på deres tureventyr og få innblikk i den magiske verden som åpner seg opp for liten og stor når fjellguiden i front er Mina på 3 år.

Multimedialt

Foredraget er rikt illustrert med både bilder og video, og passer både for voksne og for barn fra 8 år. Blir du inspirert av foredraget er det selvfølgelig mulighet for å låne turutstyr i BUA. Velkommen til et spennende foredrag på Ski bibliotek, lørdag 21. september klokka 13.00!

Foredraget arrangeres i samarbeid med BUA Ski og Folkehelse Ski kommune.

Artikkeltags