Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du skrive deg inn i gjesteboka på Hjellsåstårnet

Artikkelen er over 3 år gammel

Neste gang du besøker Hjellsåstårnet i Gaupesteinmarka, kan du skrive deg inn i historien.

KRÅKSTAD: Tårnlauget i Kråkstad har nå plassert ut en gjestebok i Hjellsåstårnet. Boka er plassert i et treskrin slik at den forhåpentligvis holder seg tørr også på våte dager.

Skrinet er laget av Ragnar Skaarer og Per Stranna, og Marit Stranna med sin flotte skjønnskrift har skrevet en innledning i boka om byggingen av Hjellsåstårnet.

Gjesteboka kom på plass onsdag formiddag i forrige uke. Allerede etter to dager var det hundre som hadde skrevet seg inn. Og da Ragnar Skaarer var oppom tårnet søndag kveld, var det rundt to hundre navn.

– Det er stor trafikk og folk kommer i flokk og følge, forteller han fornøyd.

LES OGSÅ: Nå kan turfolket komme til topps i Hjellsåstårnet

Akkurat nå er det kanskje en kombinasjon av utkikkstårn og badetemperaturen i Vientjern som trekker folk hit. Uansett vær er det mange som besøker utkikkstårnet som åpnet i juni. På godværsdager kan du se riktig langt, til Norefjell og Gaustatoppen. En sikteskive er under utarbeidelse og skal peke ut retningen for dem som er nysgjerrig på hva det ser som vises i horisonten.

LES OGSÅ: I kø for å komme opp i utkikkstårnet

Gjesteboka er plassert på tre etasje i tårnet. Dermed står skrinet litt under tak og skjermet for noe av nedbøren hvis det skulle regne eller snø. Skaarer ber turfolket behandle den varsomt og ikke la den ligge utsatt for vær og vind.

LES OGSÅ: Se bildene fra åpningen av Hjellsåstårnet

Kommentarer til denne saken