Inviterer til Barnas loppemarked i barnehagen

KLARE: Lørdag 5. mai er det barnas loppemarked i Hoelshytta barnehage på Hebekk. Fra venstre Ida Welde, Kristin Skår Sørensen, Ingvild Moe Mæhlum og barna gleder seg.

KLARE: Lørdag 5. mai er det barnas loppemarked i Hoelshytta barnehage på Hebekk. Fra venstre Ida Welde, Kristin Skår Sørensen, Ingvild Moe Mæhlum og barna gleder seg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Store og små i Hoelshytta barnehage håper på storinnrykk neste lørdag.

DEL

SKI: 5. mai arrangerer Hebekk kvinne- og familielag, som står bak Hoelshytta barnehage, Barnas loppemarked.

Laget har lang tradisjon med å arrangere Barnas bruktmarked, og noe som har vært et positivt bidrag både for det sosiale nærmiljøet på Hebekk og med tanke på gjenbruk og miljø.

Dette har pleid å foregå på Hebekk skole, men der er de ikke helt ferdige med byggingen.

– I år blir det Barnas loppemarked i stedet, og vi skal ha det i barnehagen. Vi har allerede begynt å få inn masse fine varer, sier Ida Welde, en av de engasjerte foreldrene som står bak.

Barneutstyr

Velvillige sponsorer hjelper til, og kanskje har du hellet med deg på lykkehjulet i barnehagen?

– Andre loppemarkeder selger alt mulig. Her får du det konsentrert mot barneutstyr, så du slipper å gå rundt og lete mellom alt mulig annet, sier Ida Welde.

– Og så er det positivt at vi har det på barnehagens område. Folk kan komme hit, barna kan leke og man kan ta en kopp kaffe i kafeen. Dette er både bra for det sosiale i nærmiljøet og for miljøet generelt med gjenbruk, sier Ingvild Moe Mæhlum.

Folk som har lyst til å donere noe til loppemarkedet, kan bare ta turen om ettermiddagen fredag 4. mai, så står det folk klare til å ta imot.

– Vi er fleksible hvis folk trenger å komme til andre tider, understreker arrangørene.

Gjenstandene de eventuelt ikke får solgt, går til veldedighet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken