NORDRE FOLLO: Magnus Gulliksen og Knut Stenseth lager sammen ØBs podkast Tungvekterne, hvor de snakker om løst og fast som opptar og forundrer dem.

Tematikken er bred, latteren sitter løst, og det er også litt alvor innmellom. Mens det var tog som var hovedtemaet forrige gang, er det andre ting som opptar de to denne uka, og en av tingene er de omstridte MyGame-kameraene, som er installert i idretshaller også i Nordre Follo.

– Plutselig hang det et kamera i taket. Noen må jo ha sluppet dem inn, funderer de to rundt temaet som opptar mange for tida.

Dette blir det forøvrig en politisk sak om i Nordre Follo kommunestyre i mars.

Forfallet i lokale kirkebygg opptar også de to.

– Hva med å kjøre reklame i kirketårnet? foreslår gutta for å finansiere reprasjoner av forfallet av Siggerud kirke.

– Hva med å selge reklame til Jølstad begravelsesbyrå? «Jølstad sponser alle dødballer», ler de to.

Og det er ikke fritt for at latteren sitter løst når Magnus forteller om den noe merkelige opplevelsen han hadde da han var ute og dekket en leteaksjon for ØB i helga....

Lytt her

Lytt til episoden der du hører på Podcast, for eksempel Untold og Spotify, eller via denne avspilleren:

Visste du at du har full tilgang til Untold med ditt ØB-abonnement?

Digger du podkaster? Har du +Alt-abonnement gjennom ØB? Da har du tilgang til en hel verden med podkaster gjennom Untold.

Fra og med nandag 12. desember ble Amedias totalabonnement +Alt utvidet med tilgang til alle podkaster fra appen Untold. Fra før gir +Alt tilgang til redaksjonelt innhold fra over 80 aviser.

I Untold kan abonnentene lytte til mange kjente stemmer. Untold tilbyr også tilgang til alle podkaster fra andre produsenter som ligger på det åpne markedet. Det vil si alle podkaster som er tilgjengelig i for eksempel strømmetjenestene Spotify og Apple Podcasts.

Amedias +Alt-abonnenter kan nå laste ned Untold fra Google Play eller App Store, og logge seg inn med samme aID-bruker som de bruker i sin nettavis. På nettsiden til avisene kan abonnenter også enkelt oppgradere til et +Alt-abonnement.

Sjekk det ut!