Høstutstilling i rådhusets nye galleri

GLEDER SEG TIL UTSTILLING: Maleklubbene er klare med felles utstilling.

GLEDER SEG TIL UTSTILLING: Maleklubbene er klare med felles utstilling. Foto:

Av

Kolbotn Maleklubb  og Ski Malerklubb åpner utstilling i rådhuset 31. oktober.

DEL

NORDRE FOLLO: Medlemmene i Ski Malerklubb må nok innrømme at de ble ganske frustrerte da da det ble klart at det gamle galleriet i rådhuset skulle bygges om til andre formål, for da stod klubben plutselig uten lokaler til den årlige høstutstillingen.

Derfor ble gleden desto større da det kom invitasjon til å ha første utstilling i nytt galleri sammen med Kolbotn Maleklubb! Nordre Follos maleklubber føler seg beæret over å være førstemann ut i det nye galleriet i rådhusets første etasje! Utstillingen åpnes av ordføreren 31. oktober kl. 12.00, samme dag som det nye rådhuset åpner!

Markering

Det blir et «flerbruksgalleri» som også skal vise annet enn kunst. Felles utstilling for Kolbotn Maleklubb og Ski Malerklubb markerer at Oppegård og Ski har blitt én kommune.

Det er fint å presentere medlemmer fra hele storkommunen samtidig!

Det vil imidlertid si at det bare blir ett til to bilder fra hver deltaker, for medlemmene var veldig ivrige etter å være med på utstillingen – 34 deltakere! Det har vært deilig å kunne male i koronatiden når vi har måttet holde oss mye for oss selv. Maleprosessen kan få deg til å glemme bekymringer, tid og sted, og produksjonen har vært stor.

Nå er vi i gang med felles maling igjen både på Kolbotn og i Ski, så vi har nok bilder til flere utstillinger! Det vil fortsatt være to separate maleklubber fordi vi trenger lokaler i nærmiljøene våre, lokaler vi får leie av kommunen. Klubbene har godt samarbeide , og det kan kanskje bli enda bedre nå som vi er i samme kommune.

Husk smittevernreglene

Smittevernreglene vil bli fulgt, og det kan bli begrensninger på hvor mange som kommer inn samtidig på åpningsdagen. Da kan man ta seg en tur på lørdagsmarkedet på torget i ventetiden.

Hjertelig velkommen til alle som vil se bildene våre og det nye inngangspartiet og galleriet i Nordre Foll Rådhus! Utstillingen er åpen i rådhusets åpningstider alle hverdager fra kl. 8.30 – 15.00 fra 31. oktober til 20. november. Lørdag 31. oktober er åpningstiden fra kl. 11.30 – 14.00. Lørdagene 7. og 14. november fra kl. 12.00 – 15.00.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken