Gå til sidens hovedinnhold

Høyre finner løsninger for Sanderveien

Artikkelen er over 1 år gammel

Høyre holder Ingen innbyggere som gissel ved at ordfører og fylkesordfører lover å prioritere Sanderveien hvis vi får flertall i Viken, skriver Synnøve Kongsrud (H) i et svar til Aps Morten Ellingsen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi har flere ganger hørt at AP lover gratis skolemat til elever i Follo hvis AP vinner valget. Holder de da alle barn og foreldre i NF som gissel, siden de bare får dette ved å stemme AP?


AP burde heller være glad for at noen nå vil gjøre noe med Sanderveien.


Grunnen til at fylkeskommunen ikke har prioritert Sanderveien, er som kjent at Ski kommune ikke har bedt oss prioritere denne veien. (Laget en reguleringsplan)


Fylkeskommunen har ansvaret for fylkesveiene i mange kommuner, og våre tiltak baserer seg på prioriteringer av kommunen. Som mangeårig fylkespolitiker jeg ikke hørt at AP i fylkestinget har fremmet denne saken. Det eneste vi har opplevd er å få kjeft av ordfører Hanne Oppdan i ØB for at vi ikke gjør noe med noe hun selv ikke har prioritert.


Høyre sitter ikke med beina på bordet Ellingsen. Vi jobber for å få til løsninger med sakene vi får på bordet!

LES OGSÅ: Aps Ellingsen er kraftig provosert over utspillene til Høyre om Sanderveien: - Holder Skis innbyggere som politisk gissel

Er blitt kritisert i lang tid, men nå lover fylkesordføreren å prioritere Sanderveien – hvis de vinner valget

Kommentarer til denne saken