Høyre – hvorfor tapte dere 1/5 av oss velgere – og tar dere dette inn over dere?

ALLTID ENGASJERT: Gunnar Sveen har mange meninger om så mangt i Oppegård, og politikken er han også engasjert i. Her reflekterer han litt rundt valget i Nordre Follo. Enig eller uenig? Send inn din melding via skriverommet på oblad.no/debatt

ALLTID ENGASJERT: Gunnar Sveen har mange meninger om så mangt i Oppegård, og politikken er han også engasjert i. Her reflekterer han litt rundt valget i Nordre Follo. Enig eller uenig? Send inn din melding via skriverommet på oblad.no/debatt Foto:

Av
DEL

MeningerInnledningsvis vil jeg vise til noen innlegg som tyder på at lærekurven så langt ikke har vært bratt samt at man ikke akkurat synes opptatt av å bygge broer mot andre partier:

Thomas Sjøvold Oppegård Avis 16/9-2019 «Hvis Hanne er sitert riktig så viser det med all tydelighet at verken hun eller Ap er til å stole på. De skriver under en avtale med oss, men så prøver de ikke engang å få medlemmene med seg.

Den eliteoppfatning som ligger i denne og flere uttalelser fra Høyrerepresentanter bør ikke gå upåaktet hen. Og ved Stortingsvalg om to år er det heldigvis tillatt å stryke for de som fortsatt tror på partiet. Knut Oppegaard Oppegård Avis 19/9-2019

Vi hadde en unik sjanse til å danne en stabil plattform med to ansvarlige partier i forsetet, hvor småpartiene kunne blitt henvist til der de hører hjemme – i baksetet. Miljøet er viktig for mange velgere, også for oss i Høyre, så vi kunne til og med sørget for et miljøriktig bilvalg med barnesete til representanten for det aller minste partiet i kommunestyret.

Hvis du står ved denne uttalelsen til neste kommunevalg Knut, er jeg sikker på at antall personstemmer og slengere vil bli vesentlig redusert.

Jeg har kun tatt med disse to og unnlatt å nevne noen av Tore Nordbergs innlegg i valgkampen, men de er i samme gate.

I dette må Høyre tydeligvis stole på kvinnene hvor innlegg fra Anne Kristine Linnestad og Sara Neumann Habberstad kan tyde på at de ovennevnte kan og bør bli korrigert internt. Men nå har man da omsider besluttet ikke å selge Rådhuset

En meget fornuftig beslutning som kan tyde på at man etter valget også innser at noen beslutninger må revurderes – og således «ikke være hogd i stein».

Jeg forventer derfor at man i oktober beslutter å Bevare Generasjonsparken samt fremlegger en kostnadsoversikt over EGO hvor det antas å ligge en budsjettsprekk på 30-50 millioner. Så langt har rådmann og ordfører siden juni uten begrunnelse nektet å svare på mine henvendelser om dette.

Gunnar Sveen, Kolbotn

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags