Gå til sidens hovedinnhold

Hvor er samholdet når kommunen ikke løfter en finger for folks økonomi?

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

1. April la Gruppeleder for Nordre Follo KrF, Simen Bondevik, ut et debattinnlegg i ØB om at det er på tide med samhold. Hans trygghetsfølelse til kommunen og administrasjonen. Men der Østre Toten kommune gjør en innsats og fryser avgifter, så nekter rådmannen i Nordre Follo kommune å gjøre det samme. Hvor blir det av den økonomiske trygghetsfølelsen da?

Først av alt, hands-down for handlekraften som ordføreren og kommunestyret har vist de siste dagene og ukene som har vært. Det er viktig at vi får på plass forholdsregler og å stille krav i en tid hvor det er stor smitte. Det er akkurat det vi trenger nå.

Likevel er det noe vi reagerer på. Hvorfor velger kommunen å videreføre når kommunale avgifter i en tid der mange innbyggere er permittert, der noen sliter å skrape sammen penger til å betale avgiftene og noen krangler litt med NAV som allerede er under sterkt press? Det er svært synd at det er tilfellet her.

Kjære Bondevik, Jeg er slettes ikke uenig i at vi trenger samhold i disse tider, men det er ikke særlig samhold mellom kommunen og innbyggerne når kommunen nekter å løfte en finger når det gjelder folks økonomi.

Stellan Hjerpset-Østlie, Studieleder, Nordre Follo FrP

Kommentarer til denne saken