Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor ikke Pensjonistpartiet?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

«Goe venna e' goe å ha» synger Halvdan Sivertsen. Som er født i samme år som meg. Altså er vi godt voksne. Jeg tenker på alle gode venner jeg har , - og har hatt.

Venner jeg fikk i oppvekst og ungdom, skolegang, Idrett, Speideren og Røde Kors. Venner som jeg har blitt kjent med i et langt arbeidsliv, der vi har jobbet sammen i støv og røyk, i sludd og regnvær og blitt knyttet sammen fordi vi jobbet for et felles mål....

Venner jeg har fått som speiderleder hvor vi satt rundt leirbålet og lærte de unge mange fine ting, dro på turer og bygde fellesskap.

Venner jeg fikk i cup-komiteene da vi arrangerte fotball-turneringer og så gleden hos morgendagens fotballspillere når kamper ble spilt og stundom endte med seier.

Venner jeg har fått gjennom golf, turneringer som selskapsrunder og når vi etter en 4-timers runde avrundet det hele i trivelig prat over en kaffekopp. Venner jeg fikk da vi gikk natteravn, og det ble knyttet vennskap mellom voksne og ungdom. Venner som ga av seg selv, uten forventninger om å få noe tilbake.

Godhjertet og Rause.

Mange av mine venner er i likhet med meg selv blitt pensjonister, flere av dem finner vi igjen i Pensjonistpartiet. Jeg er glad for å være med der, finne fellesskapet i å lete etter gode løsninger for dem som ikke har det så bra. Her finnes mange ildsjeler, trauste slitere med «træler i nevene», mennesker med variert utdannelse og lang livs- og arbeidserfaring.

Vi kan ikke «redde verden» men sammen kan vi være med til å gjøre verden til et bedre sted å leve i, for mange, på mange måter. Vi er pensjonister, - men vi har fremdeles mye å bidra med, - hvis velgerne bare vil slippe oss til, - ved å stemme Pensjonistpartiet ved høstens valg.....

Arild Jahren, 3.plass for Pensjonistpartiet på fylkeslisten for Viken, Akershus

Kommentarer til denne saken