SKI: Torsdag arrangerte 2. klasse idrett innebandyturnering for 7. trinn på de tre barneskolene. En ting er at det var moro å møtes til uhøytidelig kappestrid om hvem som var et kølleblad foran.

Det var også fint å bli bedre kjent før elevene fra de tre barneskolene skal gå sammen på ungdomsskolen om noen ganske få måneder.

– Jeg har spilt litt innebandy, men det begynner å bli en stund siden, sier Marius Nygaard-Kristensen.

Han spiller håndball på Langhus selv, og styrte den kampen vi så med stødig hånd.

Det å lede treninger og arrangementer for yngre utøvere, går rett på det faglige innholdet de skal gjennom på skolen.

– Veldig spennende

– Dette går under treningsledelse, å kunne lede arrangementer for yngre. Det er veldig spennende. Det pleier å være tradisjon for at 2. eller 3. klasse idrett har et arrangement for barneskolene i Ski. Som regel er det innebandy, sier Fabian Sørlie fra Langhus.

2. klasse på idrettslinja ved Ski videregående skole har 27 elever i én klasse. De har valgt to retninger: Enten bredde med vanlig gym, eller toppidrett, spisset inn mot håndball og fotball.

– Vi har vanlig gym også, der vi går gjennom og prøver alt fra ishockey til fotball, badminton, innebandy og alt mulig. Det er spennende, sier Fabian Sørlie.

Elevene hadde forskjellige roller i forberedelsene og gjennomføringen av arrangementet.

Han har håndball som sin egen idrett, og synes det er fint å kunne lære mer om hva som skal til for å forberede og gjennomføre et såpass stort arrangement.