SKI: Det begynte altså å brenne i en bolig i Ski torsdag. Det var klokken 11.40 at politiet meldte om brannen, som oppstod i en bolig i Folloveien.

Du kan lese mer om brannen ved å følge denne lenka:

Dette sier politiet på stedet

ØB har snakket med innsatsleder på stedet, politioverbetjent Thor Arild Hansen, som forteller mer.

– Det vi vet per nå er at det er en brann i en enebolig. Vi kjenner ikke årsaken. Det blir gjenstand for videre etterforskning. Det var folk hjemme da det begynte å brenne, og alle har kommet seg ut i god behold, så det er ingen personer som har kommet til fysisk skade.

Dette sier han om evakueringen:

– I tidlig fase evakuerte vi noen nærliggende boliger med tanke på at brannen kunne spre seg og med tanke på røyk, men alle som ble evakuert nå har fått komme tilbake til eget hus.

Nå fortsetter arbeidet med etterslukking.

– Det som skjer nå er at brannvesenet vil jobbe her en god stund med etterslukking, og for å være helt sikker på at all varme er slått tilbake, og etter det vil vi eventuell starte på en etterforskning i huset eller rundt huset for å forsøke å konkretisere og komme frem til årsaken til at det begynte å brenne, sier innsatslederen.

– Det skal ha vært noen katter inne i huset. Hva vet dere?

– Etter det vi har opplyst har det vært noen katter der. De kattene har vi ikke oversikt over per nå. Det var snakk om at noen naboer hadde tatt hånd om noen, men dette er ubekreftet informasjon, avslutter han.