Gå til sidens hovedinnhold

Ingen planer for høstferien? Endelig kan Ung Fritid arrangere turer igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

Hele sommeren gikk uten at barn og unge kom seg på tur med Ung Fritid. - Med kraftige smittevernstiltak kan vi endelig arrangere turer igjen, forteller Christian Lund.

NORDRE FOLLO: Nå er det åpnet for påmelding til turene i høstferien. Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla. Siste frist for påmelding er 22. september klokken 23.59. Turene arrangeres fra og med mandag 28. september til og med torsdag 1. oktober. Målgruppen er barn og unge født fra 2010, men aldersgrensen varierer noe fra tur til tur.

Christian Lund poengterer at turene gjennomføres med kraftige smittevernstiltak. Turene er godkjent av smittevernlegen i Nordre Follo, og de følger FHIs smittevernregler. Før ombordstigning i bussene, blir alle hender spritet og samtlige bruker munnbind.

Turene går til Østfoldbadet og Eventyrfabrikken for 5. til 7. klassinger. Klatreparken Høyt & Lavt for 5. til 10. klassinger, og Vestby Paintballpark for dem som går i 8. klasse og oppover. Turene til paintball-parken har de fordelt over to dager, hvor den ene fortrinnsvis er for ungdom fra tidligere Ski og den andre for elever i tidligere Oppegård. Detaljert informasjon finner man ved å søke opp Nordre Follo kommune på deltaker.no

Kommentarer til denne saken