Inviterer til folkemøte om utviklingen av Ski sentrum

ENDRINGER: Etableringen av ny bussterminal er et av prosjektene som vil forandre sentrum av Ski.

ENDRINGER: Etableringen av ny bussterminal er et av prosjektene som vil forandre sentrum av Ski. Foto:

Torsdag 24. oktober klokken 18 er det tid for infomøte om den kommende utviklingen i Ski. Arrangementet er gratis.

DEL

SKI: På møtet vil man få fersk informasjon om prosjektene nytt stasjonsområde, nye Follobanen, ny storkommune og diverse utbyggingsprosjekter, det skriver Bane Nor i sin oversikt over programmet for dagen.

Bane Nor inviterer til møtet, i samarbeid med Østlandets Blad og Ski historielag, i tillegg er kommunen med som støttespiller.

LES OGSÅ: Bane Nor snakker ut om problemene og planene på Østfoldbanen: – Har vært en veldig tung høst for oss som jobber i jernbanen

Prosjektdirektør Per David Borenstein vil fortelle om siste nytt om Follobanen og Ski stasjon. Bane Nors 3D-team på Ski ved Tore Holte og Tor Espeland skal vise hvordan den nye stasjonen blir i 3D.

ØBs redaktør Martin Gray skal lede en paneldebatt, med blant andre ordfører Hanne Opdan, byutvikler Sissel Engblom og eiendomsutvikler Tom André Svenning-Gultvedt. Tema for debatten er hva man ønsker av det fremtidige Ski bysentrum og hvilke planer som er på gang.

Til slutt skal Knut Falla fra Ski historielag fortelle historien om hvorfor og hvordan jernbanen i sin tid ble lagt til Ski. Her kan det komme overraskelser for noen og enhver.

Artikkeltags