Inviterer til julemesse på Langhus Bo- og Servicesenter

I helgen er det klart for nok en julemesse på Langhus Bo og servicesenter. Denne gangen er det LBS Venner som har regien.

DEL

LANGHUS: Lørdag 16. og søndag 17. november er det julemesse i kafeteriaen på Langhus Bo- og Servicesenter. Lørdag er messen fra klokken elleve til tre og søndag fra klokken tolv til tre.

Kjersti Gjendem som selv er ny i LBS Venner forteller at det er første gang det er den frivillige foreningen som står for arrangementet.

– LBS Venner består både av nåværende og tidligere pårørende, sier hun.

De arrangerer blant annet hyggekvelder og sangkvelder gjennom året, og inntektene fra messen går nettopp til å gjennomføre slike aktiviteter.

På messen finner man boder med gaver, håndarbeid, kaker og bruktbord. Det er også basar og loddsalg, og på lørdagen kommer Ski Musinoksåkalske for å synge.

Ifølge Gjendem står LBS Venner selv bak mye av det som blir solgt. I tillegg har de fått henvendelser fra andre som ønsker å levere.

– Det er jo mange tidligere pårørende som ikke er aktive i LBS Venner lenger, men som allikevel har et forhold til stedet, sier hun.

Artikkeltags