Inviterer til nissefest ved Østre Greverud gård

MORO FOR HELE FAMI:LIEN: Skiforeningen Sørmarka inviterer deg og dine til førjuskos.

MORO FOR HELE FAMI:LIEN: Skiforeningen Sørmarka inviterer deg og dine til førjuskos. Foto:

Av

Her blir det førjulskos for små og store.

DEL

OPPEGÅRD: Skiforeningen Sørmarka gjentar suksessen fra tidligere år! Bli med på nissefest ved Østre Greverud Gård.

Skiforeningen Sørmarka inviterer til stemningsfull førjulstur, med snille skogsnisser som tar imot barnas ønsker til jul.Turen starter like ved parkeringsplassen ved klubbhuset på Østre Greverud gård (golfbanen).

Følg faklene og merkingen, så finner dere frem til nissenes festplass. Ca. 1 km. å gå hver vei (men ikke egnet for barnevogn). Skiforeningens nisser sørger for bål og små overraskelser.


Musikk og moro

Torhild Herbjørnrød tar med trekkspillet og vil sørge for den rette julestemningen på festplassen. Barna vil ha muligheten til å møte skogsnissene og avgi sitt julegaveønske som man senere henger opp på juletreet i skogen. Dette har vært et veldig populært og flott familiearrangement hvor vi på det mest har vært 400-500 gjester.

Ta med drikke og noe å grille, varme klær og sitteunderlag. Vi oppfordrer barna (og evt. voksne) til å ta på nisseantrekk. Og husk lommelykt til hjemturen, det kan bli mørkt i skogen!Arrangementet starter kl 15:00, og holder på til 17:00. Du kan komme og gå når det passer deg. Gratis og åpen for alle!Velkommen til store og små! Gratis adgang og barnevennlig.

Artikkeltags