J19-landslaget fikk skrekkåpning på EM

My Haugland, her i aksjon for Kolbotn, og resten av jentene på det norske J19-landslaget fikk et brutalt møte med Nederland i åpningskampen.

My Haugland, her i aksjon for Kolbotn, og resten av jentene på det norske J19-landslaget fikk et brutalt møte med Nederland i åpningskampen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Skottland er neste motstander for Norge.

DEL

KOLBOTN/GLASGOW: Det norske J19-landslaget har mål om finaleplass i EM som startet i Skottland i dag. Det målet er det fremdeles mulig å nå, selv om de norske jentene tidvis ble spilt trill rundt av Nederland i åpningskampen. Den vant nederlenderne hele 5-0. Keeper Karen Sneve gjorde et par gigantiske keepertabber, men hun rettet disse opp med noen solide redninger som gjorde at sifrene ikke ble enda styggere.

Kolbotns midtstopper Sara Hørte spilte de første 45 minuttene, men ble byttet uut ved pause med Kolbotn-venninne My Haugland.

Landslagstrener Nils Lexerød tror ikke mesterskapsnerver er grunnen til den dårlige starten.

- Dette er en gruppe med spillere som har vært med i flere mesterskap tidligere og vi følte i løpet av dagen at stemningen var der den skulle være. Den var fokusert, men samtidig avslappa, forteller han til fotball.no.

Nå handler alt om å slå tilbake i de to neste kampene.

- Vi skal komme sterkere til neste kamp. Vi skal jobbe godt nå med å bevare det vi har stått for som lag før. Vi skal finne tilbake til oss selv både spillemessig og mentalt. Det blir hovedfokuset vårt de to neste dagene.


Artikkeltags