Gå til sidens hovedinnhold

Jakter på forsterkninger fra øverste hylle

Kolbotn har fått inn en del nytt blod i stallen, men er ikke ferdig med spillerlogistikken foran årets sesong.

LANGHUS: Nå er det ikke hastverk foreløpig. Sesongstarten 20. mars er utsatt, og de mest pessimistiske tror ikke den kommer i gang før i midten av mai. I øyeblikket er det ikke lov med treningskamper og ny informasjon kommer ikke før Erna Solberg og Berit Kjøll har hatt sitt hastemøte 3. mars.

Kolbotn har spilt to treningskamper den siste halvannen uken. Først ble det 5-0-tap mot LSK i LSK-hallen. Deretter 1-0-seier borte mot 1. divisjonslaget Hønefoss. Nykommer Vilde Birkeli scoret målet.

Tynnest bak

Kolbotn har mistet vestre back Marit Bratberg Lund (Sandviken). Det betyr at lagets desidert beste pasningsfot er borte. Midtstopper Maja Nordahl har gått til Lyn. Der har Lena Soleng Hansen kommet inn. Den viktige midtstopperen Sara Hørte trener med ball igjen, men er ute i noen uker til.

– Med Marit borte må vi ha inn topp klasse. Det vi er på jakt etter nå er først og fremst en venstre back, og en midtstopper, sier Kolbotn-trener Aleksander Olsen.

Kanskje må klubben til utlandet for å få topp kvalitet. For øyeblikket trener Øvrevoll Hosles forsvarsspiller Susanne Haaland med Kolbotn. Det gjør også angrepsspilleren Hanna Terry. Hun spilte for Røa forrige sesong. 30-åringen fra Utah har flere år bak seg i svensk fotball.

Tidligere Kolbotn-spiss Camilla Ose er også i trening, og kan bli et alternativ på topp. Jenny Norem tar det steg for steg etter sin siste kneskade og håper selv hun kan være ordentlig klar når vi nærmer oss sommeren.

Hvis det går som Kolbotn ønsker, at Noor Eckhoff kommer hjem når serien i Australia er slutt, er laget godt forspent fremover på banen.

Kommentarer til denne saken