Jeg er stolt av å ha vært med å gjennomføre 98% av Høyres program

TAKKER FOR SEG I DENNE OMGANG: Synnøve Kongsrud har sittet i kommunestyret i Oppegård.

TAKKER FOR SEG I DENNE OMGANG: Synnøve Kongsrud har sittet i kommunestyret i Oppegård. Foto:

Av

Siste kommunestyre i Oppegård er unnagjort. Høyres Synnøve Kongsrud har noen tanker rundt dette, som hun deler med leserne av Østlandets Blad.

DEL

Meninger18. desember hadde vi siste kommunestyre i Oppegård kommune, noe som føltes vemodig – ikke minst fordi det aldri blir flere kommunestyrer i Oppegård. Fra nyttår er det Nordre Follo som gjelder.

Jeg har vært medlem av kommunestyret og levekårsutvalget i Oppegård kommune de siste fire årene, og jeg er stolt over alt vi har fått til.

Det er god barnehagedekning og plassgaranti i våre barnehager i Oppegård.

Vi har også vedtatt en offensiv plan for skolene i Oppegård, som blant annet inkluderer ny Kolbotn Skole og Fram Ungdomsskole med idrettshall. I tillegg har vi vedtatt utvidelse Greverud og Flåtestad skoler, samt riving av Hellerasten og Sofiemyr skoler.

Oppegård-skolene er blant de skolene i landet med lavest mobbetall, noe som blant annet er et resultat av konkrete tiltak mot mobbing og satsning på et trygt og godt skolemiljø.

Fokus på de eldre. Levekårsutvalget i Oppegård har vært opptatt av at de eldre som trenger tjenester fra kommunen skal få et godt tilbud. Vi har bygget et nytt sykehjem som allerede har mottatt en pris. I tillegg har vi vært opptatt av digital trygghet, god ernæring og selvfølgelig god mat i rett tid på sykehjemmene.

Nå er Oppegård kommune snart historie, og jeg er stolt av å ha vært med å gjennomføre 98 % av Høyres program.

Synnøve Kongsrud (H), Oppegård

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags