Nå kan du hjelpe Daniel å vinne 100.000 kroner

LOKAL VINNER: Tidligere i vinter fikk Daniel Rishaug Kjos (12) Jobzones Veldedighetspris for Follo i 2018 av Morten Johan Melby ved Jobzone Ski. Nå er Daniel i landsfinalen.

LOKAL VINNER: Tidligere i vinter fikk Daniel Rishaug Kjos (12) Jobzones Veldedighetspris for Follo i 2018 av Morten Johan Melby ved Jobzone Ski. Nå er Daniel i landsfinalen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Syvendeklassingen Daniel Rishaug Kjos fra Ski leder landsfinalen i Jobzones Veldedighetsaksjon.

DEL

SKI: Tirsdag klokken 13.45 hadde han fått 23,49 prosent av stemmene i landsfinalen.

Tidligere i vinter fikk han den lokale prisen på 10.000 kroner. Nå kan du stemme ham frem på sosiale medier eller Jobzones nettside for å vinne landsfinalen og ytterligere 100.000 kroner.

12 år gamle Daniel ønsker å gi pengene til Redd Barna, og at de skal bruke pengene på de barna som trenger det mest.

Krig, vold, overgrep og fattigdom

Daniel ønsker at premiepengene skal deles i to: En del til barn i Norge som har det vondt, og resten til barn som lever i land der det er krig.

I gjennomsnitt er det to barn i hvert norske klasserom som opplever vold og overgrep, og ca. 100.000 barn i Norge lever i fattige familier.

Ett av seks barn lever i land der det er krig, og over 30 millioner barn er på flukt. Hjelp barn som trenger det! oppfordrer han.

Stem før 15. mars

Hvert år siden 2004 har Jobzones lokalkontorer delt ut 10.000 kroner til lokale helter over hele landet. Til sammen er det blitt over to millioner kroner til lokale ildsjeler.

Dette er en personlig hederspris som deles ut til noen som har gjort en ekstraordinær innsats for å hjelpe andre eller bidra til humanitært arbeid lokalt.

Avstemmingen er åpen til kl. 12.00 torsdag 15. mars. Du kan bare stemme én gang pr. prosjekt.

Artikkeltags