Gå til sidens hovedinnhold

Julemarked på Liahøi

Artikkelen er over 1 år gammel

- Det er nesten ikke grenser for hva du kan få kjøpt på julemarkedet på Liahøi helgen 30. november til 1. desember. Det er her du finner julegaven til dem som har alt. Det sier styreleder Bente Sneis.

NORDBY: -I år var kampen om salgsbordene hardere enn ellers, forteller hun. – Vi hadde venteliste ganske tidlig, så det er tydelig at de som produserer ting for salg, liker seg på Liahøi. I år har vi til og med utvidet med å ta hele garderoben nede i bruk også. Derfor blir det bare inngang nede i år, sier hun.

Kafeen er som vanlig åpen hele tiden.

Utvalget av varer er stort. Ella Walle som er sjef for salgsbord og julemarkedet nevner i fleng: Julepynt, hjemmelagde klær, forskjellig strikk, nisser, kort, barneklær, smykker, Aloe Vera, bilder, Tupperware, Partylite, trearbeider, julekranser, sølv, perler, hjemmestrikket alpakka, ripsgelé, noe kaker, reflekser, Delfiakake, smultringer, Dalahjerter og rosemaling.

I tillegg er det god gammeldags basar med loddbøker og høytidelig trekning klokken 15 på søndag. Førstepremien er et nydelig Jan Baker bilde. Det er selvsagt fruktkurv og kransekake og pæreskinke og strikkevotter og dukkeseng med dukke og klær og masse annet fint.

Liahøi har også sin egen gjenbruksstasjon: Juledisk med pent brukt julepynt. Der står Wencke Bjørnstad og ingen går forbi henne uten å kjøpe noe pent brukt til jul.

Vi du sikre deg lodd og støtte opp om grendehuset vært så kan du allerede nå få kjøpt lodder Lodd koster kr 5,- vipps til Solveig Fjeldstad 95 14 95 44 Merk med navn på hvem loddet skal stå på og telefonnummer.

Julemarkedet åpner lørdag kl 11 og søndag kl 12. Begge dager til klokken 16.

Kommentarer til denne saken