Lions håper å selge 150 juletrær i Hebekkskogen

FANT TRE: Lauritz Heltmark Sebjørnsen (7) og mamma Linda Heltmark fant drømmejuletreet sitt i Hebekkskogen i fjor. Anne Beth Lie (til venstre) hjalp til med å felle det.

FANT TRE: Lauritz Heltmark Sebjørnsen (7) og mamma Linda Heltmark fant drømmejuletreet sitt i Hebekkskogen i fjor. Anne Beth Lie (til venstre) hjalp til med å felle det. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lions Club Ski håper på storinnrykk i Hebekkskogen søndag.

DEL

SKI: Da inviterer klubben til den tradisjonelle juletrehogsten. Området ved radiostasjonen blir åsted for en riktig folkefest i år også.

– Vi regner med å få solgt 150 juletrær, som vi gjorde i fjor. Det var et av de beste årene vi har hatt, sier juletreansvarlig Lars Strand i Lions Club Ski.

Klubben kan glede seg over lovende værmelding og julestemning for søndagens arrangement.

LES OGSÅ: God, gammel tradisjon for generasjoner

POPULÆRT: Det er alltid folksomt når Lions Club Ski inviterer til radiostasjonen i Hebekkskogen for juletrehogst i midten av desember.

POPULÆRT: Det er alltid folksomt når Lions Club Ski inviterer til radiostasjonen i Hebekkskogen for juletrehogst i midten av desember. Foto:

Ponnier og pinnebrød

Med god oppslutning kan Lions Club Ski snuse på rekordsalg.

– Opplegget blir som det pleier. Vi får ponnier på besøk, det blir natursti og steking av pinnebrøddeig. I år har vi to bål, og vi har to salgsboder med pølser, julegrøt, kaffe, brus, gløgg og solbærtoddy, sier Lars Strand.

Det følger med kyndige veiledere til ponniridningen, det blir fuglekasseverksted og julesanger akkompagnert av julenissen. Deigen til steking av pinnebrød er gratis.

LES OGSÅ: Geir Arne fikk årets miljøvernpris i Ski

Bringer hjem treet ditt

Rundt 30 medlemmer i Lions Club Ski er i sving under juletrehogsten, som foregår søndag fra klokken 11.00 til 15.00. Det er skiltet fra Myrveien eller Dagbo på Øvre Hebekk. Du kan betale treet ditt med både Vipps, kort og kontanter.

– Vi kjører også hjem trær, så folk slipper å bære det gjennom skogen selv, sier Lars Strand.

Det gjelder innen Ski kommune og mot en liten ekstraavgift.

LES OGSÅ: Fant julestemningen i Hebekkskogen
Artikkeltags

Kommentarer til denne saken