Gå til sidens hovedinnhold

Nedtur for Follo HK G18

Artikkelen er over 7 år gammel

SKI: De to gjeveste landsdekkende seriene innen håndball for juniorer ble kastet i gang denne helgen. Follo HK er det eneste lokale laget som er med i Lerøyserien (tidligere Sparserien). En serie med de 16 beste G18-lagene i landet.

Follo spiller hjemme i Follotrykk Arena og har fått en alt annet enn god start.

Falk Horten var motstander i åpningskampen. Bortelaget manglet et par tre av sine sentrale spillere og var definitivt et lag Follo burde slått. Likevel stakk Horten-gjengen av med seier 20-19, mot et Follo-lag som ikke kom opp på sitt beste nivå.

Flere spillere var langt under pari og kampen ble en orgie i bomskudd og tekniske feil. Bortelagets målvakt Karl Henrik Stenkjær ble da også fortjent kåret til kampens beste spiller.

Follo hadde muligheten til å få uavgjort da de fikk ballen to ganger i løpet av det siste minuttet. Et stolpetreff og en teknisk feil gjorde at poengene ble med til Horten.

Se intervju med Follos Benjamin Hallgren etter Falk-kampen HER!

Trønderne fra Charlottenlund var motstander i Follos andre kamp. Laget har imidlertid en gammel kjenning fra Ski, André Forsmo, på trenerbenken. Han kunne også juble høyest etter kampen. Follo presterte nok  en kamp under pari. Bomskuddene ble for mange. Ved pause ledet imidlertid Follo 10-9. Det var snudd til 19-21 ved kampslutt.

Søndag ble det en ny nedtur for de rødkledde. Etter å ha ledet med fire mål mot Drammen midtveis i andre omgang, endte det til slutt uavgjort 24-24.

Bringserien

I Bringserien har både Kolbotn og Ski lag med i J16 og G16. Ski-jentene spiller hjemme i Skihallen i helgen, og gultrøyene startet med å utklasse Herøya hele 41-17. Anette Hamborg scoret hele 15 ganger. I kamp nummer to ble Skedsmo feid av parketten med 29-11. Ski-jentene avslutten med å slå Kjelsås 30-17, søndag.

Kolbotn-jentene startet med å tape (17-21) mot Tyristubben. Laget reiste seg i kamp nummer to. Da ble det seier 23-17 mot Oppsal. En flott helg ble avsluttet med 22-20 seier mot Glassverket.

Ski og Kolbotn har også G16-lagene sine med i Bring.

Ski har spilt to kamper på Elverum i helgen. Begge endte med seier. Først ble vertene Elverum knust 32-19. Deretter fikk Vestli smake samme medisin da Ski vant 34-18.

Kolbotn har spilt i Bergen. Først ble det 25-23-seier over Fyllingen. I den andre kampen ble det tap (21-36) mot Sandar.

Resultater og tabell Lerøyserien (Follo HK G18)

Resultater Bringserien G16 (Kolbotn og Ski)

Resultater Bringserien J16 (Kolbotns pulje)

Resultater Bringserien J16 (Skis pulje)