Gå til sidens hovedinnhold

De eldste best i lokaloppgjøret

Artikkelen er over 6 år gammel

SKI: Ski slo Follo HK 2 34-28 (15-12) i kveldens 2. divisjonskamp i Skihallen. Follo HK 2, som stilte med et meget ungt lag, ble i letteste laget mot de langt tyngre, og langt mer rutinerte Ski-spillerne.

Se intervjuer med Ken Marius Krabbe og Ole-Stian Rødal HER!

Bilder fra kampen

Follo-rekruttene kom best i gang og ledet 3-1 etter fem minutter. Så skulle det gå ti minutter før neste nettkjenning for de røde. Ski rykket til 9-3. På 10-4, kvarteret ut i omgangen, tok Follo timeout. Etter den scoret laget seks ganger uten at Ski fikk ballen i nettet. Etter 23 minutter var stillingen 10-10.

Ski benyttet samtlige spillere i troppen i kveld. Noe som også førte til en god del svingninger i prestasjonene. Frem mot pause rykket gultrøyene igjen, slik at resultatet etter 30 minutter var 15-12.

Avgjorde

Etter ett minutt av andre omgang sto det 17-12, og en del av luften gikk litt ut av Follo-gjengen. De hevet seg imidlertid igjen. Anført av lagets desidert beste spiller, Benjamin Hallgren, kom de seg opp på 27-25. Da var det spilt 21 minutter av omgangen.

Ski hadde imidlertid spillerne med de kaldeste topplokkene og fikk en luke på fire mål igjen. Den ble til seks før dommerne sendte lagene i garderoben ved full tid.