LANGHUS: Follo HK slo Herulf Moss 33–27 i Follotrykk Arena søndag kveld. Med seieren klatret Follo HK opp på 2. plass på tabellen. Rødtrøyene ledet 15–10 ved pause, og rykket også fra til 19–10 i begynnelsen av 2. omgang. Det så ut til å gå mot en kjempeseier. Det ble imidlertid med “kun” seks mål. Mye surr og varierende prestasjoner i 2. omgang må ta skylden for det.

BILDER: Follo HK fremdeles ubeseiret hjemme

Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen var småirritert over at seieren ikke ble større.


– Det er komfortabelt, vi vinner, og alt det der. Det er bra,   men dette er en kamp vi skal vinne med femten mål. Det irriterer meg at vi ikke kutter de av helt etter pause. Setter skapet ordentlig på plass der det skal være. Det ble vi enige om i pausen også. Det så bra ut i starten av 2. omgang, men så faller vi ned, sier Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen.

Må opp to hakk

Herulf Moss var aldri noen stor trussel i Follotrykk Arena, og var langt unna å påføre Follo HK sitt første tap i hallen. Da lagets klassespiller Mihael Gorensek fikk rødt kort like før pause ble oppoverbakken brattere for de gulkledde.


– Herulf var svake. Det vi presterte her holder jo ikke borte mot Haslum neste helg. Vi må opp ett hakk. To hakk, sier Lorentzen.

Han er offensiv foran toppkampen neste helg.


– Vi skal vinne i Nadderudhallen. Vi skal slå Haslum, sier Lorentzen.

Steffen Berg Løkkebø ble toppscorer hos Follo HK med åtte scoringer søndag.

Kampen kunne du følge her:

LIVE: FOLLO HK - HERULF MOSS
 

Klikk deg tilbake til forsiden her