BODØ: Follo HK ledet 24-21 da det gjensto tre og et halvt minutt av bortemøtet med Bodø. Den ledelsen surret laget vekk. Bodø kom seg opp på 24-24 før Vasja Furlan ga Follo HK ledelsen 25-24 da ni sekunder gjensto av kampen. Binai Aziz løp rett i angrep for Bodø og feide ballen i mål fra nærmere 15 meter med to sekunder igjen på klokka. 25-25 og poengdeling var et faktum.

- Det skuddet mener jeg Blaz (Voncina) burde tatt, sier Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen.

Bodøs seksmålsscorer Vetle Eck Aga mente det var en god prestasjon av sin lagkamerat.

–  At Binai skjøt fra 15 meter var ikke akkurat optimalt, men det blir jo sånn. All ære til ham for at han tok det skuddet. Scoringen er en fantastisk prestasjon, sa Aga til an.no

TABELL POSTENLIGAEN

Litt skuffet

Det var svært langt unna noen håndballklassiker vi fikk se i Bodø Spektrum onsdag kveld. Follos målvakter hadde for eksempel kun fire redninger på 60 minutter. Det kladdet også kraftig fremover for de to lagene som fulgte hverandre i scoringsprotokollen gjennom hele kampen. Hele tiden med Bodø ett og to mål foran, frem til Follo HK fikk sin luke i løpet av de siste ti minuttene.

 Til tross for manglende redinger, var det nettopp et par viktige fra Blaz Voncina som snudde kampen for Follo HK.

- Vi hadde få redninger, men Blaz hadde to-tre svært viktige da vi fikk vår tremålsledelse mot slutten, påpeker Lorentzen.

Slik kampen utviklet seg de siste minuttene var han ikke fornøyd med poengdeling.

- Når vi leder med tre mål med bare noen få minutter igjen er man skuffet når det blir uavgjort, selv om vi kanskje ikke bør være det siden Bodø ledet stort sett gjennom hele kampen, sier Lorentzen.

Kyrre Johannesen tråkket over etter 20 minutter og var ikke med de siste 40. Med Henrik Bielenberg ute med skade hadde trener Lorentzen få strenger å spille på, og det på en dag hvor det kladdet for flere av Follo-gutta.

Steffen Berg Løkkebø ble toppscorer for Follo HK med ti scoringer, fem av disse på straffekast.

KAMPEN KUNNE DU FØLGE HER!