LANGHUS: Follo HK spilte torsdag kveld 29-29 mot Elverum hjemme i Follotrykk Arena. Kampen kunne du følge live her.

Det var svært jevnt i Follotrykk Arena. Follo HK hang godt med favorittene fra Hedmark, og lå aldri mer enn fire mål bak. De siste fem minuttene av kampen hentet Follo opp Elverums tremålsledelse, anført av Bjørn Olav Raasok og et godt, offensivt forsvar.

- Ja, vi er fornøyde. Vi pleier stort sett å tape stort mot Elverum, sier Steffen Berg Løkkebø.

SE BILDER FRA KAMPEN HER

Likt til pause

Til pause sto det 14-14, etter at Elverum ledet 12-8 etter 20 spilte minutter.

Etter pause seg Elverum fra med et par mål i starten av omgangen. Det sto imidlertid 20-20 da ti minutter av 2. omgang var spilt. Hjemmelagets forsvarsspill satt godt, kombinert med godt keeperspill av Voncina. Det offensive var derimot ikke like imponerende, og det ble mange skuddbom fra rødtrøyenes side.

Fornøyd trener

Med 11 minutter igjen på kampuret ledet Elverum 27-23. Fem minutter før slutt sto det 29-26. Det så ut til å gå mot borteseier. Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen la ut merker på Steffen Stegavik og Andreas Rønneberg. Det snudde kampen for Follo HK. Med 15 sekunder igjen, og på stillingen 29-29 hadde Follo HK ballen, men greide ikke å få til en ordentlig avslutning. Lorentzen var likevel svært godt fornøyd med sine elever.

– Dette er den beste kampen vi har spilt på to år. Vi får med oss ett poeng og det var ikke fordi Elverum gjorde noen dårlig kamp. Vi var gode i dag, sa Lorentzen.

- Vi satte to frimerker, noe som fungerte veldig bra. Vi slipper omtrent ikke inn mål de siste minuttene. Vi kunne avgjort, men vi må være fornøyde med uavgjort, sier Løkkebø.

- Kunne dere lagt ut merker tidligere?

- Det kunne vi definitivt, men det var en vurderingssak, sier kantspilleren, som sikkert er enig i at etterpåklokskap er verdens mest eksakte vitenskap.

Kyrre Johannesen mener Follo HK ville vunnet kampen uten en litt svak periode midtveis i 2. omgang.

- Hadde vi ikke hatt den lille downperioden er jeg ganske sikker på at vi hadde vunnet kampen. Vi har en utrolig seiersvilje og spirit i dag. Det var det som gjorde at vi greide å hente inn Elverum også, sier Kyrre Johannesen.

Tabell Postenligaen, herrer