LANGHUS: Det ble nok et tap for Follo HK mot Elverum søndag kveld. I en jevn kamp dro gjestene ifra på slutten, og vant til slutt 29-26. 

SE KAMPREFERAT HER

Follo kom kjapt ut av startblokkene, og ledet 4-1 etter snaue åtte minutter spilt. Hjemmelaget lå et hestehode foran hedmarkingene gjennom hele omgangen, men det sto likevel 14-14 til pause. Da lå kampen og vippet.

I andre omgang startet Follo nok en gang godt, og ledet 19-15 etter fem minutter spilt. Så tok rødtrøyene kvelden tidlig, og maktet kun å score tre mål på de neste ti minuttene.

- I perioder var vi gode, ja bedre enn dem. Dessverre er vi ogå dårlige i lange perioder, forteller Follo-kapteinen, Henrik Sverdrup Flack.

Derfra og inn dro Elverum ifra, og Follo var aldri nærmere enn to mål bak. Elverums André Lindboe bød på store utfordringer for Follo-forsvaret, og avsluttet som kampens toppscorer med hele 13 mål.

- Vi gjør tekniske feil, da blir det vanskelig mot et så godt lag som Elverum, utdyper bakspilleren.

Elverum ligger i skrivende øyeblikk på andreplass i Postenligaen, og møter Haslum til ren seriefinale i siste runde. For Follo gjenstår det nå to meget viktige kamper mot Nøtterøy og Sandefjord. De må vinnes for at håpet om sluttspill skal bli en realitet.

- Nå må vi ta hver kamp som en finale, sier Flack.

Da sluttsignalet gjallet gjennom hallen sto det 29-26 i favør av gjestene på måltavlen. Follo har ikke vunnet i Postenligaen siden hjemmekampen mot Herulf Moss i midten av september. Det føles ikke godt for Follo-gutta.

- Det var bittert å tape denne kampen, selv om det var et steg i riktig retning, sier Ski-gutten.