LANGHUS: Etter fire strake seire i Postenligaen, kom nederlaget for Follo HK. Søndag tapte rødtrøyene 22-26 mot ØIF Arendal i Follotrykk Arena.

- Offensivt var vi ikke på det nivået vi skal være. Det vi leverte i angrep nå, er ikke godt nok, sier Vasja Furlan. Selv ble han Follos toppscorer med syv nettkjenninger.

SE BILDER FRA KAMPEN: Follo HK - ØIF Arendal

SE REFERAT FRA KAMPEN HER!

Slet voldsomt fremover

Follo HK trøblet fra start av. Hjemmelaget ledet riktignok 6-5 etter drøye 12 minutter, men det var også eneste gang Follo var i ledelsen. Ved pause ledet ØIF Arendal 13-12.

I 2. omgang fortsatte Follo-gjengen å slite offensivt. Jan-Ivar Lorentzens menn nettet kun fire ganger i løpet av de første 20 minuttene av omgangen. Dermed sa ØIF Arendal takk for følget, og kontrollerte inn til en komfortabel seier.

- ØIF Arendal har et godt forsvar og en god keeper, men det er ingen unnskyldning for oss. Tidligere i år har vi hatt tålmodighet i angrep, men det hadde vi ikke nå. Da blir det heller ikke mange scoringer, mener Furlan.

Lite hjelp

Den slovenske playmakeren ble sørgelig alene i Follos jakt på nettkjenninger.

- Furlan ble veldig alene – de andre backene våre var ikke gode nok fremover i denne kampen. Jeg burde kanskje ha brukt Henrik S. Flack mer for han var god. Det kan jeg ta selvkritikk på, sier trener Jan-Ivar Lorentzen, før han fortsetter:

- Det som ødela for oss, var angrepsspillet og overtallsspillet vårt.

Ingen stor overraskelse

Nå skal det sies at Follo har slitt med ØIF Arendal de siste sesongene. På direkte spørsmål om det lå et Follo-tap i lufta, svarer Lorentzen.

- Det gjorde kanskje litt det, ja. Men vi ga dem fight helt til vi spilte dårlig i overtall i starten av 2. omgang, sier treneren.

Follo HK får imidlertid raskt sjansen til å komme tilbake på vinnersporet. Allerede onsdag venter Drammen i Follotrykk Arena.

SE TABELLEN HER