LANGHUS: Follo HK bommet, bommet og bommet i Follotrykk Arena søndag. Bodøs meget gode målvakt Joachim Christensen drev Follo-spillerne til vanvidd med den ene redningen etter den andre. Det endte med et ordentlig stygt hjemmetap for rødtrøyene.

Bodø dro hjem med 28-20-seier. Ved pause ledet Follo HK 12-11. Follo HK scoret kun tre mål de første drøye 19 minuttene av kampen. Da sto det 7-3 til Bodø. Hjemmelaget skjerpet seg de siste 11 minuttene av omgangen, og ledet med ett ved pause.

Starten på 2. omgang var imidlertid like katastrofal fra Follo HK sin side som det starten på kampen var. Etter 19 minutter av 2. omgang ledet Bodø 21-16. Til slutt endte det altså med 28-20 til gjengen fra nord.

Benjamin Nordby forsøker å forklare hvordan samme lag som spilte en kjempekamp mot Haslum midtuken, kan se så ordinære ut fire dager senere.

- Jeg vet egentlig ikke. Det er veldig lett å få opp gutsen mot et lag som Haslum. Vi jobbet med det i dag også, men vi var ikke helt der. Dette var ikke godt nok, sier en skuffet Nordby.

Han hadde virkelig troen på at det skulle bli seier og to poeng søndag.

- Dette er en match vi skal vinne. Det trodde vi på også. De har en god målvakt, men vi skøyt han veldig god i dag, sier Nordby.

- Ikke fokus

Steffen Berg Løkkebø var ikke mindre skuffet enn lagkompis Nordby etter braknederlaget.

- Vi hadde ikke nok fokus, og manglet konsentrasjon. Målvakten deres var dritgod, og han var nok forskjellen i dag, mente Løkkebø.

Det ene Follo-skuddet etter det andre gikk rett i Bodø-veggen mellom stengene, eller i veggen bak mål.

- Vi har kun en håndballøkt siden Haslum-kampen. Jeg synes det er i alle fall en for lite, sier Løkkebø. Uten å skylde bare på det for de elendige skuddene søndag kveld.

Revansjesugne

Bodø-trener Jesper Svensson var naturlig nok mer fornøyd. Laget hans tapte stort hjemme mot Nøtterøy sist. Da vanket det en liten overhøvling. Den ga resultater i dag.

- De fikk ikke kjeft, men vi var alt annet enn gode mot Nøtterøy. I dag villet vi virkelig ville reise oss. Vi viste moral i dag, sier Svensson.

- Hva var fokuset deres foran kampen mot Follo?

- Vi har ikke hatt veldig fokus på Follo, men mest på oss selv. De kom fra en god kamp mot Haslum og var kanskje høyt oppe. Vi ville reise oss. Det gjorde vi, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Bodø-treneren.

- Er Postenligaen så uberegnelig som resultatene har vist så langt i sesongen?

- Helt i toppen der er det noen lag som er brukbart jevne. Lag som Haslum, Elverum og så videre. Bak de fire-fem på topp er det vel litt mer varierende, avslutter Svensson.

   
Kampen mot Bodø kunne du følge HER!