LANGHUS: Den første kampen i Follotrykk Arena går inn i historiebøkene. Aldri før har så mange som 1412 tilskuere sett en håndballkamp i vår region.

Og for en kamp det ble. Fjorårets trippelmester Haslum ble slått 37–34 (21-17). Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen, med Follo foran med tre-fire mål stort sett hele veien. Etter 60 minutter med neglebiting på tribunen står Follo nå med fire poeng på to kamper. Kampens gigant, Steffen Berg Løkkebø, mener laget har et langt større register denne sesongen.


– Vi kan sjokke motstanderen på en helt annen måte når vi har så mye å spille på. Både fremover og bakover på banen. Vi kjenner hverandre bedre og bedre for hver kamp og hver trening, sier Løkkebø.

BILDESERIE FRA KAMPEN

Festning

Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen var naturlig nok i skyene etter oppvisningen. Han benyttet samtidig sjansen til å takke rekordpublikummet.


– Jeg skulle gjerne tatt hver og en av de 1412 tilskuerne i hånden. Det er så utrolig viktig at folk støtter opp om laget vårt, sier Lorentzen.

Støtten var da også av det særdeles gode slaget søndag kveld. Publikum var så til de grader med. Follo HK-treneren håper på en reprise i neste hjemmekamp.


– Follotrykk Arena skal være vår festning. Vi skal eie denne hallen, sier Lorentzen. 

 
KAMPEN KUNNE  DU FØLGE HER!