SKI: Torsdagens naboduell mellom Ski og Oppegård i 5. divisjon ble et forrykende oppgjør. Etter et målshow av de sjeldne på Ski kunstgress, vant Oppegård 7-4.

SE BILDER FRA KAMPEN: Ski - Oppegård

Åtte mål før pause

Gjestene fikk en drømmestart da Kim Morton satte inn 1-0 før ti minutter var spilt. Rett etter ble ledelsen doblet da hjemmelaget scoret selvmål. Skis Simen Kvam skapte ny spenning i kampen med sin 2-1-redusering, men Oppegård fortsatte målfesten. Først satte Timothy Herland inn 3-1, før Henrik Selnes sørget for 4-1.

Tomålsscorere

Da virket kampen kjørt, men Ski slo tilbake raskt ved Simen Carlsen Strande. Simen Kvam fulgte opp med sitt andre mål for dagen da han sendte kula i nettet til 4-3. Oppegårds Timothy Herland ville ikke være noe dårligere, og sørget for 5-3 like før pause.

– Mye vilje, lite klokskap

Målorgien fortsatte i 2. omgang. Skis Alexander Arnesen sto for 5-4-målet, men Ski kom aldri nærmere. Scoringer av Martin Flatgård og Anders Hasselgård sørget for at Oppegård vant 7-4.

– Dette var en rar kamp. Åtte mål før pause er jo ikke akkurat vanlig, men begge lag spilte god angrepsfotball. Og det var deilig at vi tok seieren, smiler Hasselgård.

– Det er mye vilje, men litt lite klokskap i det vi driver med. Oppegård kjørte oss skikkelig på dødball. Vi har med mange juniorer, mens de ikke har en eneste spiller under 85 kg, gliser Skis Anders Særvold.

I toppen

Oppegård fortsetter å hamstre poeng i 5. divisjon. Laget topper tabellen med Ski på 6. plass.

– Selv om vi har trent lite, synes jeg vi spiller ålreit fotball. Vi registrerer at vi leder, men det tenker vi ikke så mye på, sier Hasselgård.

SE TABELL HER